Breukelen, 28 september 2012 – Xerox helpt het MKB om zoveel mogelijk rendement uit IT-investeringen te halen met drie nieuwe productlijnen, bestaande uit multifunctionele printers (mfp’s), printers en een A3-kleurenprinter. Het WorkCentre 6605, de Phaser 6600, het WorkCentre 3315/3325, de Phaser 3320 en de Phaser 7100 A3 Colour Printer bieden het MKB de mogelijkheid om documenten eenvoudig en snel te produceren en te delen zonder hiervoor een grote investering te hoeven doen.
 
Xerox WorkCentre 6605 mfp en Phaser 6600
Het Workcentre 6605 mfp is een betaalbare optie voor algemeen kantoorgebruik. Deze compacte mfp is in staat om kleurrijk verkoopmateriaal te produceren, zoals offertes, brochures, flyers en presentaties. Gescande bestanden kunnen automatisch worden gedeeld via de e-mail, het netwerk of een USB-stick. Secure Print vraagt om een persoonlijke pincode op de machine voordat de documenten geprint kunnen worden. De optionele draadloze adapter geeft toegang tot printen vanuit elke plek op kantoor en ook printen vanaf de USB stick is mogelijk. De kleurenscanner met een dubbelzijdige, automatische 50-vel-doorvoer wordt gebruikt voor het kopiëren, het scannen en het faxen van stapels losse originelen. Dit bevordert de kantoorefficiency en het gebruikersgemak.
Daarnaast kunnen gebruikers de gehele printcyclus volgen, van documenten in de rij tot tonerverbruik, via een intuïtief kleurenaanraakscherm. De Phaser 6600 is de printervariant, die de basis vormt van de multifunctional en met 35 ppm snelle afdrukken biedt. De standaard papiercapaciteit van deze printer is 700 vel en met een extra papierlade uit te breiden is naar 1.250 vel.

Xerox WorkCentre 3315/3325 mfp en Phaser 3320
Deze compacte mfp’s hebben een printsnelheid van 31 en 35 zwart-wit afdrukken per minuut. De printervariant haalt een snelheid van 35 ppm. De 3325 en 3320 hebben een optie voor een wifi-aansluiting en zijn dus overal in het kantoor te plaatsen. Daarnaast bevat dit WorkCentre net als het 6605 WorkCentre beveiligingstoepassingen, zoals Secure Print. Kleurenscans kunnen via e-mail, het netwerk en USB-stick verder verspreid worden. Ook kleurenfaxen en speeddial is mogelijk met deze mfp’s.
 
Xerox Phaser 7100 A3-kleurenprinter
De Phaser 7100 is een A3-kleurenlaserprinter en is geschikt voor bedrijven met een gemiddeld afdrukvolume tot circa 2.000 afdrukken per maand. De machine print met een snelheid van 30 A4-pagina’s per minuut en een resolutie van 1200 x 1200 dpi. De printer biedt een mooie mix van snelheid en goede kwaliteit om aan de diverse eisen van een kantooromgeving te voldoen. De printer is geschikt voor kantoren met een beperkte ruimte en door de lage kostprijs kunnen kleinere ondernemingen zich nu ook een A3-kleurenlaserprinter veroorloven.
 
Beschikbaarheid
Alle machines zijn te bestellen via Xerox directe verkoop, resellers en distributeurs.
 
-xxx-
 
Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl