Breukelen, 3 september 2012 – Xerox Nederland en Wuestman gaan een partnership aan. Wuestman zal vanaf nu ook het Xerox-portfolio, bestaande uit kantoor- en light production-apparatuur, voeren en wordt daarmee een multibrand reseller van Xerox. Wuestman bestaat al ruim 140 jaar en is in midden-Nederland een bekende leverancier voor document solutions en office supplies. Door de substantiële groei in haar indirecte verkoopkanaal is Xerox in staat het MKB steeds beter te bedienen.
 
Rutger Diepeveen, Channel Business Manager van Xerox: “Wuestman is van oudsher een begrip in de regio op het gebied van kantoorinrichting en printing en heeft de ambitie om hier ook verder in te investeren. Deze ambitie sprak ons erg aan en de samenwerking was snel gevonden. Met deze partner krijgen wij een sterkere positie in het midden van het land.”
 
Voor Wuestman is de lijn van Xerox een goede aanvulling op het bestaande portfolio, omdat de producten van Xerox door de markt worden beoordeeld als een A-merk. Kwaliteit is voor Wuestman altijd een zeer belangrijke factor in haar overwegingen om een partnership aan te gaan. Daarnaast hecht Wuestman grote waarde aan haar zelfstandigheid en wil haar relaties optimale keuzevrijheid geven. Met deze aanvulling is Wuestman nog beter in staat om elke klant de optimale oplossing te bieden.
 
-xxx-
 
Bijschrift bij foto:
Wuestman toost op ‘’ready for real business’’. Links Ruurd Wuestman (eigenaar), midden Jan Verboom, account manager Wuestman en rechts Rutger Diepeveen van Xerox.
 
Over Wuestman
Wuestman is gevestigd in Harderwijk met een specialisatie in vier complementaire businessunits, namelijk Projectinrichting, Audiovisueel, ICT & Document Solutions & Office Supplies. De businessunits Projectinrichting & Audiovisueel vormen een unieke en sterke combinatie in de markt van kantoorinrichting en bieden organisaties geïntegreerde concepten voor ontmoetingsruimten, ontvangstruimten en werkplekken. De businessunits ICT & Document Solutions en Office Supplies bieden alles voor de operationele werkomgeving, waaronder kantoorartikelen, computertoebehoren en oplossingen op het gebied van documentenbeheer. Wuestman is opgericht in 1870 en inmiddels staat de vierde generatie Wuestman (Ruurd Wuestman) aan het roer. Wuestman is koninklijk hofleverancier. Meer informatie is te vinden op www.wuestman.nl.
 
Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl
 
Wuestman BV
Deventerweg 9
3843 GA HARDERWIJK
T. 0341-462080
F. 0341-462082