Breukelen, 4 januari 2011 – Martijn Brand (45) is per 1 januari 2011 benoemd tot algemeen directeur van Xerox Nederland. Brand, voorheen General Manager van de Central Entity voor de European Channel Group, volgt Jo Van Onsem op, die per 1 januari is aangesteld als algemeen directeur in Duitsland. Van Onsem zal tevens plaatsnemen in de Europese directie van Xerox.
 
Martijn Brand heeft een brede ervaring binnen Xerox. Van 2006 tot 2009 was hij als directeur Office Systems en later als directeur Office Solutions Group & Large Accounts verantwoordelijk voor respectievelijk het MKB en de grootzakelijke markt. In 2009 maakte hij de overstap naar Xerox Oostenrijk, waar hij werd aangesteld als algemeen directeur. In zijn laatste rol bij de European Channel Group was hij onder meer verantwoordelijk voor het indirecte verkoopbeleid in Nederland.
 
“Na twee jaar grotendeels in het buitenland te hebben gewerkt, verheug ik mij erop leiding te mogen geven aan de Xerox organisatie in Nederland”, aldus Martijn Brand. “In mijn nieuwe rol ga ik mij richten op de verdere uitbouw van ons dienstverleningsaanbod rondom document-, informatie- en bedrijfsprocessen voor grote en middelgrote bedrijven in Nederland. De behoeften van onze klanten veranderen snel. Met onze technologie en dienstverlening gecombineerd met de expertise van onze dochter ACS spelen we daarop in en stellen we onze klanten in staat zich te richten op hun core business.”
 
Jo Van Onsem was sinds 1 juli 2007 algemeen directeur van Xerox Nederland en sinds 1 januari 2010 ook van België en Luxemburg, waar Ingrid Gonnissen de verantwoordelijkheden van hem overneemt.
 
------------------------
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
--------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V. 
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl