Breukelen, 13 september 2010 –  Het Veenendaalse MailBalance, full service dienstverlener op het gebied van drukwerk, postale verwerking, financieel verkeer en logistiek, heeft een iGen3 van Xerox geïnstalleerd voor al haar digitale kleurendrukwerk. Hiermee speelt de organisatie in op de stijgende behoefte aan stabiele kleurkwaliteit en veelzijdig printwerk.
 
“Ook gepersonaliseerd drukwerk is een belangrijke trend”, aldus Wim Slotboom, directeur van MailBalance. “Onze opdrachtgevers willen snel kunnen inspelen op de steeds wisselende behoeftes van consumenten. Hierdoor stijgt de vraag naar kleine oplages die snel moeten worden geleverd. Met de iGen3 kunnen we uitstekend aan deze vraag voldoen. Met deze pers halen we voor het eerst Xerox in huis en vervangen we twee andere kleurenprinters. We beschikken nu over een machine die ook in grotere runs stabiel in kwaliteit blijft.”
 
MailBalance fuseerde recentelijk met sales- en marketingorganisatie Matters Group, waardoor een one-stop-shopping formule op het gebied van professionele print en online klantencommunicatie ontstond. “We kunnen onze opdrachtgevers nu ondersteunen bij het opzetten van een volledige communicatiemix”, legt Slotboom uit. “En deze mix voeren we vervolgens ook volledig voor ze uit. De kwaliteit van alles wat uit de printstraat rolt, moet constant zijn, onafhankelijk van wat het is. Ik vind het logisch dat onze opdrachtgevers deze hoge eisen aan het printwerk stellen, het is tenslotte letterlijk of figuurlijk het visitekaartje van een bedrijf. Dat moet gewoon perfect zijn.”
 
Met het huidige machinepark beschikt MailBalance voorlopig over voldoende capaciteit. Uitbreiding sluit Slotboom echter niet uit.

-xxx-
 
Bijschrift bij foto: Cissy Gerrits (links) en Arjen Koel van MailBalance bekijken het resultaat van de iGen3
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.asc-inc.com. Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.    
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Ingeborg Schrijver +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl