Breukelen, 28 augustus 2014 – JWS, specialist op het gebied van kantoorinstallaties, heeft een partnership gesloten met Xerox. Voor JWS betekent dit partnership een grote verandering, aangezien zij van een single branded-strategie naar een multi branded-strategie gaan. De kantoorspecialist biedt klanten hiermee een nog uitgebreider portfolio en voor Xerox betekent de overeenkomst de volgende stap in de channelstrategie. Beide partijen verstevigen hiermee hun positie in de kantoormarkt.

 

Jurik Okma, directeur bij JWS: “De keuze om over te stappen naar een multi branded-strategie heeft voor ons veel impact. Transparantie en flexibiliteit staan hoog in het vaandel binnen JWS. Naast dat we onze flexibele contracten inzichtelijk maken, kunnen we als multi brand-reseller onze klanten nu een nog gerichter advies en een merkonafhankelijk product bieden. Het partnership met Xerox biedt ons veel mogelijkheden voor de toekomst.”

 

Wilco van Bezooijen, Directeur European Channel Group bij Xerox Nederland: “Ik ben verheugd over de samenwerking met JWS. Deze partij is een zeer servicegerichte reseller met veel ervaring en focus op printing. Door deze samenwerking kan JWS de technologie en diensten van Xerox combineren met het eigen unieke aanbod. Dit leidt voor zowel JWS als Xerox tot nieuwe omzetbronnen.”

Bijschrift bij afbeelding: v.l.n.r. Rutger Diepeveen - Channel Business Manager bij Xerox, Arno van Dijk - Directeur bij JWS, Jurik Okma - Directeur bij JWS. 

 

 

-xxx-

 

 

Over JWS

JWS Kantoorinstallaties BV houdt zich al sinds 1979 bezig met printen en kopiëren en de laatste jaren met het digitaliseren van documenten en factuurherkenning, om het werk voor hun relaties zo efficiënt mogelijk te maken. Daarom mag JWS zeker als specialist in de markt worden gezien.

JWS richt zich op de professionele business to business markt. Het totale assortiment van JWS is afgestemd op snelle leveringen, kwaliteit en perfecte kennis van producten. Meer informatie over JWS op www.jwsraalte.nl

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen met het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business.

Ook heeft Xerox oplossingen op het gebied van Transportdiensten. In ruim 40 jaar hebben we onze expertise in de verkeers- en vervoerssector toegepast bij klanten in meer dan 35 landen. Xerox is de grootste leverancier van innovatieve mobiliteit en transportdiensten aan overheden wereldwijd. Van tolheffingsoplossingen, on- en offstreet parkeren en kaartverkoopsysteem totback-office verwerking en complete installaties voor transport infrastructuren. Met onze diensten dragen we bij aan het oplossen van belangrijke verkeers- en vervoersproblemen, zoals verkeerscongestie, veiligheid en vervuiling en dragen we bij aan het gemak van reizigers.

Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

 

Xerox® en XEROX en zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.