Breukelen, 27 juli 2010 – Xerox kondigt de benoeming aan van Jacques Guers als president van Xerox Europe. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de sales- en marketingactiviteiten in 17 landen in West-Europa. Hij volgt hiermee Armando Zagalo de Lima op, die eerder dit jaar werd aangesteld als President Xerox Global Customer Operations.
 
Sinds juli 2009 was Guers actief als president van Xerox Developing Markets Operations. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de groei van business in opkomende markten en landen wereldwijd, waaronder Latijns Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Centraal- en Oost-Europa, India en Rusland. Guers kwam al in dienst bij Xerox in 1980 en werkte sindsdien in verschillende sales-, service- en marketingfuncties. Ook was hij General Manager van Xerox Frankrijk. “Jacques is een ervaren leider met veel kennis van onze Europese activiteiten”, vertelt Armando Zagalo de Lima. “Hij beschikt over een gedegen curriculum vitae met veel ervaring op het gebied van behaalde resultaten, tevreden klanten en het inspelen op kansen.”
 
Hervé Tessler volgt Guers op als president Xerox Developing Markets Operations.

-xxx-

Bijschrift bij foto: Jacques Guers, President Xerox Europe Operations
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.asc-inc.com. Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.    
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl