Breukelen, 6 augustus 2015 – Herman Levert (57) is per 1 juli benoemd tot Algemeen Directeur van Xerox Nederland. Levert is in oktober 2014 bij Xerox gekomen als General Manager Large Enterprise Operations (LEO). Als Algemeen Directeur is Levert verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het dienstverleningsaanbod rondom document-, informatie- en bedrijfsprocessen voor grote corporate ondernemingen in Nederland. In deze functie neemt hij tevens de verantwoordelijkheid op zich om de business unit LEO effectiever te stroomlijnen in de Benelux.
 

Herman Levert over zijn aanstelling: “Ik vind het een geweldig mooie uitdaging om als Algemeen Directeur Xerox Nederland te mogen leiden en daarnaast de LEO Benelux organisatie nog succesvoller te laten opereren. De transformatie naar digitale oplossingen waar momenteel veel bedrijven behoefte aan hebben, kan voor het overgrote deel door ons Workflow Automation portfolio worden ingevuld. Door de stevige basis in onderzoek en innovatie behouden wij onze voorsprong door ons product- en dienstenportfolio continue aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen in de markt en bovendien is het een geweldig platform voor een verdere groei van onze business in de Benelux.”

Herman Levert neemt de rol van Algemeen Directeur over van Erich Kirisits die Xerox heeft verlaten voor een externe functie.

Bijschrift bij afbeelding: Herman Levert, Algemeen Directeur Xerox Nederland

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. XMPie® en uDirect® zijn handelsmerken van XMPie, A Xerox Company. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.