Breukelen, 2 juli 2015 – Xerox heeft opnieuw Document Concepts bekroond met de Partner of the Year Award. Dit is het derde jaar op rij dat deze grafische partner van Xerox zich de beste performer van het jaar mag noemen. Document Concepts neemt met het voorbijstreven van de verkoopdoelstellingen op het gebied van grafische apparatuur een onderscheidende positie in binnen de grafische markt.

Henk Bleeker, Channel Manager Graphic Communications bij Xerox Nederland: “Document Concepts voldoet ruimschoots aan alle kwalitatieve en kwantitatieve eisen die aan de partner award worden gesteld. Door de wijze van verkoop en het meebewegen en meedenken met de klant bevestigt Document Concepts keer op keer haar kennis van de markt.”

Gilles van Lieshout, eigenaar van Document Concepts: “Xerox helpt ons te concentreren op wat echt belangrijk is: het verrassen van onze klanten, het verhogen van de productie, kostenreductie en groei. Onze professionele manier van werken maakt dat wij voor de derde keer deze award bemachtigen en dat doet ons goed. Met deze erkenning bevestigt Xerox haar vertrouwen in ons en kunnen we onze strategie continueren.”

Bijschrift voor afbeelding: Henk Bleeker (l) van Xerox overhandigt de Partner of the Year Award aan Document Concepts, Peter Verdiesen en Gilles van Lieshout (r). Dank aan PZC en Danto voor de foto.

 

-xxx-

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox®, Xerox en Design® en Versant® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. XMPie® en uDirect® zijn handelsmerken van XMPie, A Xerox Company. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.