Breukelen, 25 juli 2011 – Xerox heeft grafimedia specialist Dharminder Biharie (37) aangesteld als Business Development Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de Large Accounts van Xerox binnen de grafische industrie en zorgt hij voor de ontwikkeling van marketing & sales supportprogramma’s. Doel is om grafimediabedrijven te ondersteunen bij hun business. Hierbij zal hij de nadruk leggen op customer intimacy.
 
Dharminder is een bekende in de grafische industrie. Na een aantal jaren bij Océ en bij Xerox als Production Color Specialist, werkte hij in commerciële functies bij onder meer GCC personal printers en Jubels Communicatie. In zijn laatste functie als Sales Development Manager bij EFI was hij verantwoordelijk voor de groei in het directe en indirecte kanaal en het lanceren van nieuwe producten.
 
“Door mijn ervaring in de grafische markt aan zowel de leverancier- als klantzijde, weet ik waar de pijnpunten zitten”, aldus Dharminder Biharie. “Onderscheidend vermogen creëren, dat is waar het in deze markt om gaat. In mijn nieuwe functie bij Xerox is het mijn taak om grafimediabedrijven te helpen groeien door onder andere hun businessplannen te optimaliseren. Ik ben bij Xerox teruggekomen omdat dit bedrijf nog steeds wereldwijd een innovatieve speler is. De historie en kennis van Xerox wordt echter niet altijd op waarde geschat bij de klant. Ik breng daar graag verandering in.”
 
-xxx-
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------
Bijgevoegd: Een afbeelding op hoge resolutie van Dharminder Biharie, Business Development Manager bij Xerox

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl