Breukelen, 17 oktober 2013 – Xerox heeft Annetta van Velzen benoemd tot Director Human Resources voor Xerox Nederland. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten binnen de Nederlandse organisatie. Annetta volgt Paul-Peter Feld op. Feld was sinds 2007 verantwoordelijk voor HR bij Xerox in de Benelux en Scandinavische landen en is per 1 augustus aangesteld als Directeur Human Resources bij Enexis.

Annetta werkt sinds 1991 bij Xerox, in verschillende functies binnen en buiten HR. Sinds 2008 was ze werkzaam als HR Manager.

Martijn Brand, Algemeen Directeur van Xerox Nederland, over haar benoeming: “Het is goed vast te stellen dat wij medewerkers intern kunnen laten doorgroeien op basis van hun inzet en competenties. Zo ook bij Annetta van Velzen in haar nieuwe rol als Director Human Resources. Dankzij haar jarenlange ervaring binnen Xerox beschikt zij over de juiste expertise om een positieve bijdrage te leveren aan het goede werkgeverschap dat wij als organisatie nastreven. Door haar persoonlijke benadering zal zij voor medewerkers een inspirerende en duurzame werkomgeving kunnen creëren in deze veranderende omgeving.”

 

-xxx-


Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.