Breukelen, 17 januari 2011 – Xerox heeft een aparte aanmeldingssite in het leven geroepen voor de Grafische Vakbeurs in Gorinchem, van 1 tot en met 3 februari aanstaande. Als bezoekers zich aanmelden via www.xeroxipadactie.nl krijgen zij een persoonlijke en al compleet ingevulde toegangskaart toegestuurd, zodat zij zonder oponthoud de beurshal kunnen betreden. Op de site kan men zich ook aanmelden voor het seminar ‘De Grafische Industrie in Vogelvlucht’ over belangrijke trends en ontwikkelingen in deze industrietak. Deze seminars starten elke beursdag een uur voor aanvang van de beurs en zijn daarmee een ideale combinatie tussen informatie en (parkeer)gemak.
 
Tegelijk met het gratis persoonlijke entreebewijs voor de vakbeurs ontvangt de bezoeker ook een persoonlijke iPad-actiecoupon. In de beurshal staan bij de ingang van het seminar en bij de Xerox stand actiebussen voor deze coupons. Elke beursdag wordt onder de bezoekers een Apple iPad verloot. De aanmeldingssite sluit op 25 januari, zodat iedereen die zich heeft aangemeld op tijd een toegangskaart zal ontvangen.
 
-----------------------
 
Bijschrift bij afbeeldingen: Computeranimatie van de Xerox stand op GVG2011.
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
--------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.    
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl