Breukelen – Xerox heeft onlangs een resellerovereenkomst gesloten met Kender Thijssen, specialist in het ontwerpen, leveren, beheren en optimaliseren van flexibele ICT- en telefonie-infrastructuren aan het MKB. Als nieuwe partner van Xerox zal Kender Thijssen zich richten op de verkoop van het complete Xerox Office portfolio. Dit reikt van zwart/wit- en kleurenprinters tot en met complete multifunctionele systemen als MFP’s.

Met deze samenwerking is Xerox in staat nieuwe markten aan te boren, waaronder werkplekbeheer. Voor Kender Thijssen betekent dit een completering van het producten- en dienstenaanbod op het gebied van werkplekken en printing; van de levering van machines tot en met het onderhouden van de werkplek, inclusief print- en documentmanagement.

“Kender Thijssen is voor Xerox een hele geschikte en belangrijke partner, omdat het bedrijf organisaties ondersteunt bij alle, ook complexe, ICT-gerelateerde vraagstukken”, aldus Frank Flebus, Channel General Manager Xerox Nederland. “Kender Thijssen heeft veel specifieke kennis van en ervaring met integratie van print- en documentmanagement in de infrastructuur van onze eindgebruikers.”

Eric Bakker, Commercieel Directeur Kender Thijssen: “Als reseller van Xerox zijn wij in staat onze klanten een complete oplossing voor het document- en printingvraagstuk te bieden. Samen met Xerox hebben wij al aanzienlijke efficiencyverbeteringen bij onze klanten gerealiseerd met behulp van diverse printoplossingen. Dat zijn verbeteringen die concreet leiden tot beter resultaat en, zeker in deze tijd niet onbelangrijk, het realiseren van aantoonbare kostenbesparingen!”

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing.
Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.
Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.asc-inc.com

Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl