Breukelen - Xerox is op diverse plaatsen vertegenwoordigd op de grafische vakbeurs in Hardenberg op 9, 10 en 11 februari. Xerox heeft ervoor gekozen deze voornamelijk op de grafische MKB-markt gerichte beurs met haar gespecialiseerde grafische partners in te vullen en geeft hiermee ook duidelijk richting aan haar strategie om haar MKB-klanten meer via partners te bedienen. En met de technologie en oplossingen van Xerox kunnen partners nog beter aan de behoefte van hun klanten voldoen. Regionale partner Grafinex heeft als thema 'Doe Meer met Minder' en heeft als primeur in Nederland de DocuColor 8002 opgesteld.

Stand 309. Grafinex demonstreert op haar stand hoe grafische bedrijven en Centrale Repro-afdelingen binnen organisaties met minder investeringen, maar dan wel in de meest optimale combinatie van Xerox hard- en software-oplossingen in de huidige economie toch uitstekend kunnen floreren. Getoond worden de DocuColor 8002 met inline GBC eBind200, FreeFlow server en EFI Rip. De Xerox 700 met uitgebreide feeding en finishing opties en de EFI Rip en de DocuColor 252 met EFI Rip.
Naast de juiste technologie laat Grafinex duidelijk zien hoe je vooral met de juiste workflow oplossingen 'Meer met Minder' kunt doen. Zij demonstreren onder andere FreeFlow Web Services, FreeFlow Process Manager, XMPie en diverse Colour Management oplossingen.

Stand 452. Op de stand van Rainbow Solutions staat de DocuColor 260 met finisher en FreeFlow Print Server. Hier demonstreert Rainbow Solutions hoe zij met hun PrintVis MIS/ERP Systeem perfect kunnen communiceren met de Xerox FreeFlow workflow oplossingen. De communicatie vindt plaats via de Web2Print oplossing Dynamics Web2Print van Rainbow Solutions

Stand 614. Partner CMI, met haar unieke Colour Management oplossingen heeft de DocuColor 242 met FreeFlow Print Server op de stand. CMI beursprimeur is het gloednieuwe ASP-model voor perfect colour management zonder dat organisaties zelf hoeven te investeren in Colour Management software. De oplossing is eenvoudig te gebruiken, zonder noodzakelijke technische kennis. Deze ASP colour management oplossing is binnenkort beschikbaar via Xerox (Nederland) en haar partners.

Stand 631. Wifac toont de mogelijkheden die de Xerox 700 biedt. Zoals boekjes maken en familiedrukwerk. Door gebruik van EA-toner krijgt het drukwerk een matte afdrukkwaliteit. Op de stand worden Valentijnskaarten gemaakt. Bezoekers kunnen uit zestien leuke voorkanten een keuze maken en vervolgens op de achterkant een eigen Valentijnswens laten plaatsen. Deze briefkaart kan dan zo op de bus. Ook laat Wifac hier zien hoe bedrijven zelf hun briefpapier en enveloppen kunnen vervaardigen en vervolgens kunnen voorzien van variabele informatie.

Xerox is ook vertegenwoordigd in de Print Battle die twee keer per dag plaatsvindt. Tijdens de Print Battle, die georganiseerd wordt door Graficus, zullen de vijf belangrijkste leveranciers van digitaal printen met elkaar de strijd aangaan over onderwerpen als web-to-print, groeikansen in de markt, colour management en business development. Meer informatie over de Print Battle is te vinden op www.graficus.nl/printbattle

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Bijschrift bij afbeelding: 3D-weergave Grafinex stand

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl