Breukelen - Dat de Direct Mail-markt nog lang niet is verzadigd, laat Haarmans Groep uit Beverwijk zien met de investering in een Xerox 700 met EFI controller voor kleurenmanagement. Hiermee zet de drukkerij een belangrijke stap in de professionele mogelijkheden voor gepersonaliseerd drukwerk, waardoor nieuwe markten kunnen worden aangeboord. Met de aanschaf van de Xerox 700 beschikt Haarmans Groep nu over een complete printstraat om de gehele markt mee te bedienen en aanvragen flexibel te beantwoorden.

Olav de Glas, algemeen directeur van Haarmans Groep: "Met de Xerox 700 krijgen we meer grip op de DM-markt en kunnen we de markt veel breder aanboren. We zijn veel flexibeler in onze afwerking en in het verwerken van grote volumes. Bovendien is de printcapaciteit van de Xerox 700 ruim voldoende om onze zwart-wit opdrachten te kunnen uitvoeren met een hoge up-time. Met andere woorden: we zijn nu perfect in staat om aan de grote vraag uit de markt te voldoen, met een veel efficintere bedrijfsvoering. Onze mogelijkheden zijn legio."

- XXX -

Bijgevoegd: een foto op hoge resolutie van de Xerox 700.

Over Haarmans Groep
Wat ooit begon als een kantoorboekwinkel, groeide uit tot een drukkerij met ruim 100 jaar grafische ervaring en een duidelijke visie op kwaliteit, flexibiliteit, persoonlijkheid, snelheid en bovenal passie. Haarmans Groep streeft naar een gezonde verantwoorde bedrijfsvoering. Daarom zijn de Haarmans Groep - Haarmans Offset en Haarmans Digitaal FSC Gecertificeerd. Meer informatie op www.haarmans.nl

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

--------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730,
xerox@marcommit.nl