Breukelen – Document House Limburg, eerder uitgeroepen tot Nederlandse Xerox Partner of the Year, heeft opnieuw een award in ontvangst mogen nemen, namelijk de Europese Channel Award. Op het Premier Partner Congress 2010 in Londen werd de award door Voorzitter en CEO Ursula Burns overhandigd aan directeuren/eigenaars Etienne Naus en Dennis Poolen. Document House Limburg kreeg deze award omdat zij hebben aangetoond een niet aflatende focus te hebben op groei in combinatie met een goede strategie, tactiek en innovatie.

De jury, bestaande uit de regionale Europese general managers van Xerox, zag een economische en duurzame groei bij Document House Limburg. Tevens was Document House Limburg in staat te investeren in innovatie, zoals het op de kaart zetten van Xerox Print Services, documentmanagement oplossingen en de nieuwe manier van printen.

Etienne Naus, directeur/eigenaar van Document House Limburg: “Wij zijn heel erg blij met deze tweede award dit jaar. Naast De Xerox Partner of the Year Award nu ook de Europese Channel Award. Het is heel mooi erkenning te krijgen vanuit Xerox en dan vooral op het gebied van groei en innovatie, ook in tijden van economische spanningen. Wij proberen ons daarom vooral te onderscheiden van andere Xerox partners, bijvoorbeeld door het organiseren van seminars rondom nieuwe producten en diensten van Xerox. Een mooie kroon op ons werk.”

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.asc-inc.com. Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl