Breukelen - Xerox tekende vandaag voor het zevende jaar op rij een sponsorcontract met het KLM Open. Naast het toernooi voor de heren is dit jaar ook het ABN AMRO Ladies Open onderdeel van de overeenkomst met het prestigieuze golftoernooi in Nederland. Het ABN AMRO Ladies Open vindt plaats op 4, 5 en 6 juni op Golfclub Broekpolder in Vlaardingen en van 9 tot en met 12 september 2010 gaan de heren de strijd aan op de baan van de Hilversumsche Golf Club.

"Het KLM Open is al jaren een fantastisch evenement, dat met veel zorg wordt georganiseerd en dat uitstekende netwerkmogelijkheden biedt", aldus Jo Van Onsem, algemeen directeur van Xerox Nederland. "Wij koppelen ons merk graag aan de golfsport, omdat het bij golf ook aankomt op precisie, efficiency en het maximale halen uit zo min mogelijk slagen. Bovendien past het groen van het golfen mooi bij onze groene doelstellingen waarbij wij klanten helpen hun impact op het milieu te verminderen. Ik kijk erg uit naar beide toernooien die KLM, ABN AMRO en Deloitte met elkaar mogelijk maken."

Elsemieke Havenga, toernooidirecteur ABN AMRO Ladies Open: "Dat Xerox naast het KLM Open nu ook het ABN AMRO Ladies Open ondersteunt, is een duidelijk teken dat dit toernooi aan kracht en aantrekking wint. Dat is goed voor golf in het algemeen en damesgolf in het bijzonder."

- XXX -

Over KLM Open
Het KLM Open is onderdeel van de European Tour. Het toernooi wordt ondersteund door de partners KLM, Deloitte en ABN AMRO en georganiseerd door THIS IS GOLF. Voor meer informatie: www.klmopen.nl en www.abnamro-ladiesopen.nl.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

--------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730,
xerox@marcommit.nl

KLM Open
Daan Slooter, +31 655335317
daan@klmopen.nl

Emilie Fokker, + 31 20 5709060
emilie@thisisgolf.nl