Breukelen – Xerox heeft tijdens de kick-off bijeenkomst voor de Xerox concessionairs in Geertruidenberg de ‘Partner of the Year Award 2009’ toegekend aan Document House Limburg, Premier Partner van Xerox in Maastricht. Directeuren/eigenaars Etienne Naus en Dennis Poolen hebben van Jo Van Onsem, algemeen directeur van Xerox Nederland B.V., de award ontvangen.

“Document House Limburg is al geruime tijd Premier Partner en heeft uitstekend voldaan aan de strenge criteria die wij hanteren ten aanzien van klantgerichtheid, het Xerox certificerings- en kwaliteitsprogramma, de interne en externe processen, alsmede de financile resultaten”, licht Jo Van Onsem de keuze voor Document House Limburg toe. “Het is niet de eerste keer dat Document House Limburg deze award in ontvangst heeft mogen nemen en ze bewijzen daarmee kwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan.”

“Wij zijn uiteraard zeer blij met het feit dat wij als Limburgs MKB-bedrijf voor de vierde keer de titel voor Xerox ‘Partner Of The Year’ hebben gekregen”, aldus Etienne Naus. “Natuurlijk begint het bij het verkopen van de juiste producten, maar het persoonlijke contact, het meedenken, het continu kritisch blijven kijken naar de interne processen en het geven van advies dat aansluit bij de wensen van de klant, maakt het afgelopen jaar zo succesvol voor ons. Dat de ingeslagen weg de juiste is blijkt uit deze award en het feit dat wij gemiddeld een acht scoren bij klanttevredenheidsonderzoeken. Dit doen wij standaard bij onze klanten na het uitbrengen van een offerte of servicebezoek. In 2010 zal de focus blijven liggen op klanttevredenheid door goed advies te geven en de klanten te voorzien van uitstekende service. We zien ook dat onze informatiedagen over Document Management en Factuurautomatisering (D-DAYs) voor veel bedrijven een eye-opener zijn om te zien wat tegenwoordig mogelijk is. Daarnaast verwachten we veel van de revolutionaire multifunctionele Xerox ColorQube. Geen enkele andere A3- multifunctionele kleurenprinter kan immers kleur printen voor de prijs van zwart-wit.”

Partners
Xerox werkt binnen diverse programma's nauw samen met haar partners om de klanten een optimale service en ondersteuning te bieden.

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

--------------------------------

Bijschrift bij afbeelding, van links naar rechts: Directeuren/eigenaars van Document House Limburg Etienne Naus en Dennis Poolen en Jo Van Onsem, algemeen directeur Xerox Nederland

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730,
xerox@marcommit.nl

Document House Limburg
Chris Herben, +31 (0)43-3626262, CH@dhlimburg.nl