Breukelen - Om aan de toenemende vraag naar hoogwaardig digitaal drukwerk te blijven voldoen, heeft De Groot Drukkerij in Goudriaan gekozen voor een Xerox 8002 digitale kleurenpers. De Groot Drukkerij had al een Xerox DocuColor 260 staan maar met de huidige markt voor gespecialiseerd full colour drukwerk (gepersonaliseerd en in kleine oplagen) is voor uitbreiding van de digitale capaciteit besloten.

Algemeen directeur Anton de Groot en manager productie Hendrik-Jan van Heteren van De Groot Drukkerij: "Wij groeien behoorlijk door. We hebben vlak voor IPEX voor deze Xerox DocuColor 8002 gekozen en tijdens IPEX hebben we een nieuwe Komori drukpers met lakunit aangeschaft. We zien met het toenemende volume nog wel meer kansen in de toekomst. Het portfolio van Xerox is dermate uitgebreid dat we de keuze hebben voor een tweede Xerox DocuColor 8002 of een grotere machine als de Colour 1000 digitale pers of een iGen4."

De Groot heeft zich uiteraard eerst goed georinteerd op de mogelijkheden voordat hij voor de Xerox DocuColor 8002 koos: "We hebben diverse printers onderzocht en kwamen hierop uit omdat deze machine de juiste technologie biedt voor onze printbehoeften. De prints vallen binnen de ISO-normering, de snelheid is goed, kan verschillende papiersoorten aan en geeft een mooie matte afdruk door de low gloss toners, zodat hij offset kan vervangen bij kleine oplagen. Daarbij is de relatie met Xerox goed en kregen we heel uitgebreid informatie. Ook konden wij de machine eerst testen."

De Groot Drukkerij bestaat sinds 1965 en heeft zich ontwikkeld tot een full service drukkerij en is gespecialiseerd in drukwerkproducten van visitekaartjes tot A0 posters, van huisstijldrukwerk tot full colour boekwerken in grote oplagen. De Groot heeft klanten van klein tot groot, in alle marktsegmenten, mede door hun aandeel in het internetportaal www.drukwerkdeal.nl.

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.asc-inc.com. Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Bijschrift bij foto: De Xerox 8002 bij De Groot Drukkerij in Goudriaan, met links de heer H.J. van Heteren en rechts zittend de heer A. de Groot.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl