Breukelen - De board of directors van Xerox Corporation heeft Armando Zagalo de Lima (51) aangesteld als n van de drie Executive Vice Presidents binnen het bedrijf. Hiermee is hij de enige Europeaan in deze topfunctie. Tegelijkertijd met de aanstelling van Zagalo de Lima is de Engelsman Russell Peacock (51) benoemd als Senior Vice President van Xerox Corporation.

Zagalo de Lima is in zijn nieuwe functie als President Xerox Global Customer Operations verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop, dienstverlening en klantadministratie voor Xerox document technologie, diensten en oplossingen. Voor zijn overstap stond Zagalo de Lima aan het hoofd van Xerox Europa en deze rol blijft hij in zijn huidige functie vervullen. De Noord-Amerikaanse markt en de developing markets zullen eveneens aan Zagalo de Lima rapporteren.

Russell Peacock stond in zijn voorgaande functie aan het hoofd van de North American Channels Group van Xerox. Ook hij zal in zijn nieuwe rol deze divisie blijven aansturen.

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

--------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730,
xerox@marcommit.nl