Venray, 18 november 2015 – Vandaag bestaat Xerox Manufacturing Nederland B.V., gevestigd in Venray, 50 jaar. Deze dag staat volledig in het teken van verbinding, zowel onderling tussen collega’s als met de Gemeente Venray. Ruim 600 Manufacturing & Supply Chain medewerkers vieren vandaag gezamenlijk het 50-jarig jubileum. De dag begint met een welkomstwoord van de Site Director van Xerox, Tony McQuillan. Daarna geeft een afgevaardigde van het College van Burgemeester & Wethouders een speech als symbool voor de connectie tussen Xerox en Venray.

Onder het mom van het thema ‘connecten’ zetten de Xerox-medewerkers zich vandaag ook in voor de gemeente Venray. Op zeventien locaties binnen de gemeente nemen ruim 160 medewerkers deel aan diverse vrijwilligersprojecten. Zo maken ouderenzorg, ondersteuning bij psychiatrie en het opschonen en onderhouden van natuurgebieden deel uit van het dagprogramma.

Tony McQuillan, Site Director van Xerox: “Dit is een mijlpaal die we niet aan ons voorbij kunnen laten gaan. De opstart van de OPC-fabriek, de ontwikkeling naar een Europese en vervolgens wereldwijd opererende organisatie, het produceren van onze eerste digitale producten en het verpakken van toners zijn slechts enkele voorbeelden van 50 jaar Xerox-geschiedenis in Venray. Gezamenlijk hebben we veranderingen ingezet, doorgevoerd en het hoofd geboden en daar willen we onze medewerkers vandaag graag voor bedanken.”

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, geven wij vorm aan de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Vind meer informatie over Xerox in Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.