Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Xerox door de U.S. Environmental Protection Agency (EPA) en het U.S. Department of Energy (DOE) erkend als ENERGY STAR® Partner of the Year. Deze prestigieuze onderscheiding is een eerbetoon aan organisaties die uitstekende energiebeheerprogramma's voor bedrijven aanbieden.

De langdurige inzet van Xerox voor duurzame innovatie speelt een cruciale rol bij de bescherming van onze planeet. Naast de ENERGY STAR Partner of the Year-erkenning van dit jaar, hebben we onlangs:

  • Ons netto nul-doel voor 10 jaar versneld tot 2040
  • Met een nieuw service-ervaringsplatform van CareAR ondernemingen in staat gesteld betere resultaten op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid te behalen
  • Samengewerkt met het Amerikaanse ministerie van Energie op het gebied van HVAC-technologie die het energieverbruik van airconditioners tot 80% zou kunnen verminderen

De historische toewijding van Xerox aan duurzaamheid wordt geïllustreerd in onze decennialange samenwerking met de EPA - sterker nog, we hebben geholpen bij de ontwikkeling van het ENERGY STAR-programma. Als een van de oorspronkelijke charterpartners hielp Xerox bij het opstellen van de programmastandaarden en werken we nog steeds samen met de EPA om het programma te versterken. Meer dan 500 Xerox-producten hebben sinds 1993 een ENERGY STAR-erkenning ontvangen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat 100% van de in aanmerking komende nieuwe producten van Xerox de certificering behalen, iets wat we sinds 2010 hebben gehandhaafd.