Breukelen —  

Breukelen, 29 juli 2013 – Xtandit, de grootste onafhankelijke Xerox-partner in Europa, is door de Managed Print Services Association (MPSA) beloond met twee internationale awards voor haar aanbod in managed print services (MPS). Xtandit ontving de award voor Best Regional Managed Print Service Provider en is daarmee de eerste Europese reseller die deze titel krijgt toegekend. De tweede, meest prestigieuze award is die van Best Independent Managed Print Services Plus Provider. Daarmee erkent de MPSA Xtandit als de beste onafhankelijke aanbieder met het meest brede aanbod in MPS, aangevuld met documentmanagement, documentworkflow en de optimalisatie van zakelijke documentprocessen. De dienstverlening van Xtandit is gebaseerd op de Xerox Partner Print Services (XPPS).
 

“De jury van de MPSA Leadership Awards had het erg lastig dit jaar. Het niveau van de inschrijvingen was hoger dan ooit. Dat is extra winst voor het MPSA lidmaatschap en onze evoluerende industrie op wereldwijde schaal”, aldus Greg Walters, president van de MPSA. “Xtandit scoorde bijzonder hoog op hoe zij zijn getransformeerd naar een managed services georiënteerde organisatie, de wijze waarop de fases van managed print services zijn geoperationaliseerd en de ervaring die ze heeft met het optimaliseren van documentprocessen. Daarmee is Xtandit een terechte winnaar van beide awards en een voorbeeld voor andere managed services providers. Als iemand de toekomst van MPS wil zien, kan diegene kijken op de lijst van de winnaars.”
 

Edwin Jongsma, commercieel directeur van Xtandit: “We zijn enorm trots op de internationale erkenning van onze visie en ons brede aanbod op het gebied van MPS en de uitvoering ervan. Als eerste Xerox-partner wereldwijd en eerste reseller in Europa is het een eer om deze MPSA-awards in ontvangst te mogen nemen. Het bevestigt niet alleen de leiderschapspositie van Xtandit in het MPS-landschap, maar ook die van Xerox. De twee awards zorgen ervoor dat we extra gemotiveerd zijn om onze leiderschapspositie vast te houden en in samenspraak met onze klanten verder uit te bouwen.”

 

Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channels Group van Xerox Nederland: “Ook voor Xerox is dit erg goed nieuws. De erkenning van het MPS-aanbod van Xtandit is ook een erkenning van de Xerox Partner Print Services (XPPS). Dat Xtandit zo uitstekend presteert, betekent voor ons niet alleen een groei van onze eigen business, het zorgt ook voor extra loyaliteit voor Xerox als merk. We kunnen bovendien een steeds betere gesprekspartner voor onze resellers zijn. Xtandit geeft ons al jaren extra inzicht in wat het MKB beweegt. Dit draagt heel concreet bij aan onze continue investering in de optimalisatie van ons MPS-portfolio en het verder stroomlijnen van onze bedrijfsprocessen, met als doel de manier waarop partners met ons samen kunnen werken makkelijker te maken. We zijn dan ook blij dat deze awards samenvallen met de voortzetting van ons partnership voor de komende vijf jaar.”

De winnaars van de MPSA awards worden officieel erkend en ontvangen hun award tijdens de MPSA Leadership Awards Ceremony op 30 juli 2013 bij het CompTIA’s ChannelCon event in Orlando, Florida.

 

-------------------------------

Over Managed Print Services Association

De Managed Print Services Association (MPSA) is een onafhankelijke not-for profit organisatie die de opkomende MPS-industrie bedient door de ontwikkeling van standaarden en richtlijnen. Hiermee verenigt zij de verschillende industriesegmenten die een waarde toevoegen aan alle deelnemers. Bezoek voor meer informatie over de voordelen en het lidmaatschap www.yourmpsa.org.

 

Over Xtandit

Xtandit is de grootste onafhankelijke Xerox partner in Europa. In 20 jaar heeft Xtandit zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines, tot business partner, gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen, en het beheren van een breed scala aan printomgevingen. Xtandit is in 2010 en in 2011 uitgeroepen tot Xerox Partner of the Year, en in 2012 tot Managed Print Services (MPS) Partner of the Year. Het hoofdkantoor van Xtandit is gevestigd in Woerden, met daarnaast vestigingen in Capelle a/d IJssel en Amsterdam. Voor meer informatie zie www.xtandit.nl.

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

 

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.


-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

 

Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb

 

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
 

Xerox (Nederland) B.V.

Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl