Met genoegen kondigt Xerox aan dat het Premier Partner Forum na een onderbreking van twee jaar, weer live plaatsvindt. Dit keer komt het Premier Partner netwerk in Londen bijeen op 4 en 5 oktober. 
 
Het tweedaagse evenement biedt Xerox voornaamste printpartners, bedrijfseigenaren en voorlopers op het gebied van grafische communicatie uit de hele wereld de mogelijkheid om hun bedrijf te laten groeien door kennis en ideeën uit te wisselen, te netwerken met andere printpartners, leveranciers van marketingdiensten en belanghebbenden uit de sector. 
 
Het evenement omvat een boeiende mix van keynote-presentaties en informatiebijeenkomsten met actuele onderwerpen uit de sector. Ook is er een uitstapje naar Xerox Uxbridge Innovation Center. 
 
Een selectie van de presentaties: 
Brug tussen fysiek & digitaal - Steve Bandrowczak, Xerox CEO 
Toekomst van Automation & AI - Sophie Hackford, Global Technology Futurist 
De weg naar CO2-neutraliteit - Lance Hill, Managing Director bij Eight Plus en lid van de Premier Partner Advisor Council. 
Slim omgaan met financiën - John Curtis, Senior Vice President, Global Offerings bij FITTLE, Xerox Financial Services 
 
image

 

 

"Xerox zet zijn missie voort om de printindustrie opnieuw uit te vinden. We werken samen met onze partners om de kloof tussen het heden en de toekomst te dichten en maken gebruik van digitale intelligentie zoals AI, AR en data analytics om de productiviteit en mogelijkheden in ons hele productieportfolio te verbeteren", aldus Tracey Koziol, Senior Vice President of Global Offerings bij Xerox. "Tijdens ons tweedaagse evenement werken we verder samen met partners aan onze gezamenlijke ambities, geven we updates over ons innovatieve aanbod en vieren we de prestaties en bijdragen van onze partners."

 

Best of Best Awards

Xerox maakt ook de winnaars bekend van de 'Best of Best Awards 2022,' die Xerox grafische communicatieklanten bewieroken die de productietechnologie het beste gebruiken om de passie voor print te bevorderen. Het is voor de zesde keer dat Xerox de Best of Best Awards toekent aan Premier Partners die uitzonderlijke resultaten leveren door middel van innovatie, creativiteit, kwaliteit en zakelijk succes. 

 

Klik hier voor meer informatie over Premier Partners op het Forum.