Breukelen —  

Breukelen, 29 juli 2013 – Xerox is voor het vierde jaar op rij benoemd tot marktleider in de IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services (MPDS) 2013 Hardcopy Vendor Analysis.1

 

Volgens het rapport, dat MPDS-leveranciers analyseert en een overzicht biedt van de concurrentieposities, was het aanbod van Xerox het meest uitgebreid ten opzichte van de negen andere leveranciers die werden geëvalueerd. Xerox viel op door het ruime aanbod aan services, maar ook door constante ontwikkeling van innovatieve oplossingen en de realisatie van kostenbesparingen; niet alleen in grote bedrijven, maar ook in het MKB.

“Bedrijven zijn tegenwoordig steeds meer op zoek naar manieren om hun print- en documentworkflows te integreren met de rest van hun IT-infrastructuur. Doel is om niet alleen voor minder geld te printen, maar ook minder te printen”, aldus Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland. “Door onze ervaring met printomgevingen zijn we in staat om strategieën te ontwikkelen voor contentmanagement en businessprocessautomatisering die bedrijven helpen hun werk eenvoudiger uit te voeren.”

De investeringen van Xerox in software en oplossingen omvatten tools voor predictive analysis en data waarmee printomgevingen worden vereenvoudigd. Dit draag bij aan verdere kostenbesparingen. Zo kunnen gebruikers op de werkvloer met het recent gelanceerde Xerox ConnectKey documenten scannen en uploaden in de cloud. Ook kunnen bedrijfskritische documenten direct in het workflowproces worden opgenomen en kan veilig en makkelijk vanaf ieder mobiel apparaat worden geprint.

-xxx-

 

[1] IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis. Doc #242217, July 2013.

Over IDC
Het IDC MarketScape vendor analysis model is ontworpen om een overzicht te geven van de competitieve fitheid van ICT-leveranciers in een specifieke markt. De onderzoeksmethode is gebaseerd op kwalitatieve en kwantitatieve criteria, wat resulteert in een enkelvoudige grafische weergave van de positie van iedere vendor binnen de genoemde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk raamwerk waarin het product en het servicesaanbod, de mogelijkheden en strategieën, en de huidige en toekomstige succesfactoren van ICT-leveranciers in een markt met elkaar vergeleken kunnen worden. Het raamwerk biedt IT-beslissers bovendien de mogelijkheid voor een 360 graden-assessment van de sterktes en zwaktes van leveranciers.

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

 

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

 

Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb

 

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.

Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl