Xerox kondigt de nieuwe Xerox AltaLink® C8100 en Xerox AltaLink B8100 Serie multifunctionele printers (MFPs) aan. Deze serie ondersteunt de huidige flexibele werkomgeving beter en kan bedrijven helpen hun digitale transformatie te versnellen door de toegang tot het ConnectKey® ecosysteem met apps.  

Naast de printmogelijkheden helpt de AltaLink 8100-serie de digitalisering van de werkplek te versnellen met ultrasnelle scans tot 270 afbeeldingen per minuut en OCR (optische karakter herkenning) waarmee klanten meer waarde uit informatie kunnen halen. Mede door de combinatie met ConnectKey-apps die verbonden zijn met de meest populaire cloudoplossingen, kunnen deze printers bedrijven ondersteunen die van papieren naar digitale processen overschakelen. Volgens een recente wereldwijde Future of Work-enquête van Xerox, versnelt 34% van de bedrijven digitale transformatieplannen als gevolg van COVID-19.

“ConnectKey technologie transformeert de AltaLink C8100/B8100 naar een digitale werkplekassistent die moderne bedrijven nodig hebben bij hun digitale transformatie,” aldus Tracey Koziol, senior vice president Global Offerings, Xerox. “De tabletachtige user interface zorgt voor gemakkelijke, herkenbare interactie van de gebruikers en ze kunnen er ook voor kiezen te printen vanaf de smartphone. Deze werkplekassistenten vormen de brug tussen de papieren en digitale wereld met innovatieve apps zoals een moeilijk leesbaar handschrift omvormen tot een aan te passen tekstdocument, of zelfredigerende documenten met privé informatie of zelfs het creëren van audiodocumenten.”

Volgens Quorcirca maakt een slimme MFP digitale transformatie makkelijker, omdat het toegang biedt tot diensten en systemen die verder gaan dan digitalisatie, naar meer complexe bedrijfsprocessen en workflow automation.1

“Het slimme MFP-platform van Xerox met ConnectKey is het meest ontwikkeld,” zegt Louella Fernandes, director Quocirca. “Xerox MFP’s met ConnectKey ondersteunen een reeks van digitale workflows in de cloud en mobiel, door een boost van een breed ecosysteem aan apps, ontwikkeld door Xerox en van derde partijen. De Xerox App Gallery wordt steeds beter met meer apps en bredere ondersteuning aan ontwikkelaars.

Met een flexibeler team komen ook meer securityzorgen. Xerox is partner van cyber security experts als McAfee en Cisco om ervoor te zorgen dat de AltaLink een uitgebreide, ingebouwde beveiliging heeft die zowel het apparaat als het netwerk beschermt. Integratie met oplossingen als Security Information and Event Management van McAfee, LogRhythm en Splunk vereenvoudigt beveiligingsrapportage en -management.

In de afgelopen twee jaar heeft Keypoint – BLI Xerox Workplace Suite en ConnectKey Apps erkent met de Document Imaging Software Line of the Year Award en Outstanding Job Management & Mobile Print Solution.