Xerox Nederland heeft haar partnernetwerk verder uitgebreid met het afsluiten van een partnerovereenkomst met 123zakelijk. De uitbreiding is onderdeel van de groeistrategie van Xerox in het indirecte kanaal en versterkt het netwerk van al succesvol opererende partners in Nederland. 123zakelijk zal Xerox hardware en software voor kantooromgevingen aanbieden in het MKB en MKB+.

ondertekening-123zakelijk-xerox
Wouter Dijk van Xerox (links) en Albert Zwart van 123zakelijk (rechts).

Wouter Dijk, Director Sales SMB & Channels: “Met de toevoeging van 123zakelijk aan de bestaande partners en XBC’s (Xerox Business Centers) vergroten we ons marktaandeel en zichtbaarheid in het MKB. Dankzij dit sterke netwerk profiteren klanten van een lokale aanpak met bewezen oplossingen op het gebied van informatieverwerking.”

Albert Zwart, managing director van 123zakelijk: “Nu wij officieel partner zijn van Xerox is ons aanbod van multifunctionele printers aanzienlijk toegenomen en nog meer divers. Daarmee kunnen wij nog beter inspelen op specifieke wensen van onze klanten. Xerox is marktleider en toonaangevend op het vlak van managed print services, cloud en security. Xerox streeft naar technologie en diensten die klanten helpen productiever, winstgevender en duurzamer te zijn. Dit streven sluit naadloos aan op onze diensten; het aanbieden van alles-in-een-printeroplossingen op een eerlijke en servicegerichte manier.”