Breukelen, 12 april 2018 - De komende jaren vertrouwt PostNL Communicatie Services volledig op de full colour toner technologie van de Xerox Versant 3100 en Versant 180, geleverd door PCI Nederland.

Met deze  keuze kan PostNL Communicatie Services een hoge printkwaliteit bieden en zo de markt voor DM- en POD-proposities optimaal bedienen en verder uitbreiden.

PostNL Communicatie Services helpt organisaties op het gebied van customer communication management en verzorgt hierbij de uitvoering van de klantcommunicatie, zowel digitaal als fysiek. Willem Tolenaar, manager Inkoop PostNL Communicatie Services: “Xerox Partner PCI Nederland onderscheidde zich door hun verfrissende aanpak, het kennisniveau en de flexibiliteit. De Versant printers voldeden ruimschoots aan onze verwachtingen. Daarbij vergen de nieuwe generatie printsystemen minder tijd en handelingen van de operators door de verregaande automatisering.”

PCI Nederland levert de systemen aan de productie-locaties van PostNL Communicatie Services in Berkel en Rodenrijs, Den Bosch en Apeldoorn.

 

XXX

 

Over PCI Nederland

Sinds eind 2016 is PCI Nederland actief als Xerox Business Partner, met een sterke focus op productie printing. Met een team production printprofessionals richt PCI Nederland zich op grafimediabedrijven en inhouse repro-afdelingen. Meer informatie: www.pcinederland.nl.

Over Xerox
Xerox is een technologiebedrijf van $11 miljard, een marktleider die door innovaties de wereld helpt te communiceren, verbinden en werken. Onze expertise doet er nu meer dan ooit toe, omdat klanten op zoek zijn naar verbeteringen in productiviteit en klanttevredenheid en het verhogen van winstgevendheid. We doen dit voor bedrijven van klein tot groot, MKB, grote corporate ondernemingen, overheden, grafimediabedrijven en marcom dienstverleners, en tevens voor onze partners die hun klanten bedienen. We begrijpen wat de kern van hun werk is – en alle vormen die dit kan aannemen. We omarmen de complexe wereld van papier en digitaal. Kantoor en onderweg. Persoonlijk en sociaal. Elke dag over de hele wereld – in meer dan 160 landen – navigeren onze technologie, software en mensen succesvol tussen deze kruisingen. We automatiseren, personaliseren, verpakken, analyseren en beveiligen informatie zodat onze klanten op versnelde wijze verder kunnen komen. Voor meer informatie bezoek ons op www.xerox.nl.