Breukelen – Xerox en Compri geven op woensdag 29 oktober een MIS-JDF workflow demonstratie in het kader van de reeks demonstraties die Syntens en het Kenniscentrum GOC gezamenlijk organiseren onder de naam ‘JDF in Action’. Deze demonstratie is de vierde in een reeks van acht die in de periode van medio september tot en met begin december 2008 door diverse partijen wordt gegeven.

De demonstratie van Xerox en Compri laat zien dat een JDF-opdracht vanuit het MIS-systeem Compri Xgram, gekoppeld met een pre-press systeem, ook daadwerkelijk de gekoppelde productieconfiguratie met digitale drukpersen en printers van Xerox in gang zet en door middel van JMF informatie terug geeft.

Aansluitend op de twee uur durende demonstratie wordt een expert meeting van drie kwartier gehouden waarin JDF-experts Jan Vroegop en Roelof Janssen (JDF-experts.nl) een toelichting en samenvatting geven. Tevens zullen zij vragen beantwoorden.

Het programma is als volgt:
13:15 uur – Inloop en ontvangst
13:45 uur – Demonstratie MIS-JDF door Xerox en Compri
15:45 uur – Pauze
16:00 uur – Expert meeting
16:45 uur – Einde programma

Datum en locatie
Datum: woensdag 29 oktober 2008
Locatie: kantoor Xerox, De Corridor 5, 3621 ZA Breukelen

Aanmelden:
Deelname aan deze demonstratie is gratis. Opgave voor deelname kan per e-mail bij n van de onderstaande contactpersonen. Vermeld in de e-mail naam en adres van uw bedrijf, voor- en achternaam en e-mailadres van de deelnemer(s). U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en locatiegegevens.

Syntens: Hans Huisintveld, grafimedia-adviseur. E-mail: hhu@syntens.nl
GOC: Harry Beishuizen. E-mail: h.beishuizen@goc.nl

- XXX -

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Yvonne Fisscher of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl