Breukelen

Xerox heeft haar contract met het KLM Open met een jaar verlengd. De wereldwijd marktleider op het gebied van documentbeheer, technologie en adviseringsdiensten was in het verleden al meerdere jaren sponsor van het meest prestigieuze internationale golftoernooi van Nederland. Het KLM Open vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 23 augustus op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort.

Xerox staat vooral bekend als het bedrijf van de kopieerapparaten en printers. Het bedrijf biedt inmiddels een veel breder pakket van diensten en services om documentintensieve bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ook het KLM Open, dat is uitgegroeid tot een van de grootste internationale sportevenementen van Nederland, profiteert van de technologische expertise en apparatuur van Xerox en tilt het toernooi daarmee naar een hoger niveau.

“Wij waarderen de langdurige relatie die wij met KLM hebben”, aldus Jo Van Onsem, algemeen directeur Xerox Nederland. “De laatste jaren hebben wij ook het KLM Open gesponsord omdat wij dit een prachtig evenement vinden. Zowel onze eigen medewerkers hebben een relatie met het golfen als veel van onze klanten die wij in onze hospitality unit uitnodigen. Ik denk dat dit komt door de finesse in het spel, de techniek en de groene omgeving. Wij verheugen ons daarom zeer om onze klanten in deze moeilijke economische tijd in zo'n positieve omgeving te kunnen ontvangen.”

Daan Slooter, toernooidirecteur KLM Open: “Het feit dat Xerox haar contract met het KLM Open heeft verlengd is een signaal dat golf juist in deze tijd een aantrekkelijke sport is om je als bedrijf aan te verbinden. In een tijd dat er bewust gekozen moet worden hoe te communiceren met de markt, krijgt het KLM Open de voorkeur boven andere evenementen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.”

Het KLM Open is onderdeel van de European Tour. Het toernooi wordt ondersteund door de partners KLM, KPMG en ABN AMRO en georganiseerd door THIS IS GOLF. Voor meer informatie: www.klmopen.nl

-xxx-

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie over het KLM Open kunt u contact opnemen met:
Daan Slooter, toernooidirecteur KLM open, +31(0) 655335317, daan@klmopen.nl http://webmail.thisisgolf.nl/exchweb/img/clear1x1.gif

Voor meer informatie over Xerox, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl