Breukelen

Xerox heeft tijdens de Grafische vakbeurs de resellerovereenkomsten aangekondigd met partners Grafinex en Xtandit Production Solutions en breidt hiermee de distributie van zwaardere productiesystemen uit. Door sterkere regionale zichtbaarheid is Xerox in staat haar marktaandeel te vergoten en zo een groei te realiseren in de verkoop van zware productiesystemen.

“De klant staat meer dan ooit centraal en heeft behoefte aan snelle, directe lijnen met haar business partners”, aldus Marcel Martens, Sales Director Production Systems Xerox Nederland. "Met deze resellerovereenkomsten staan we dichter bij onze klant dan ooit tevoren. Grafinex zal zich vooral focussen op het oosten van Nederland en Xtandit Production Solutions op het westen. Hiermee is een landelijke dekking gewaarborgd. Beide partners hebben zich al bewezen als uitstekende concessionairs en nu kunnen zij ook de zwaardere productiesystemen en de daarbijbehorende software, zoals FreeFlow aan hun klanten aanbieden.

Maurits Aalders, Algemeen Directeur van Heeren Investors, Grafinex en Gedon: “Met ruim twintig jaar ervaring in de branche bieden de zware productiesystemen van Xerox een belangrijke uitbreiding van onze service aan onze klanten. Ook is het een bevestiging van onze professionaliteit en het vertrouwen dat wij deze belangrijke advisering aan onze klanten kunnen uitvoeren.”

Paolo Tofani, directeur Xtandit: “De combinatie Xtandit en Xerox is tot nu toe altijd zeer succesvol geweest. De uitbreiding van het portfolio is d mogelijkheid om ook in deze branche hoge ogen te gooien. Onze kennis van de markt zal ons helpen om het de concurrentie in de productieomgeving zeer moeilijk te maken.”
--------------------

Over Grafinex
Grafinex is een businesspartner die heldere oplossingen biedt voor kleine en grote grafimedia bedrijven. Grafinex helpt deze partijen met het verbeteren van hun productieproces, efficiency en concurrentiekracht door breed deskundig advies, oplossingen op maat, specialistische hardware- en softwareoplossingen en verbruiksmaterialen. Met een goede combinatie van digitale printtechnieken, proofing, workflow, colormanagement en afwerkingsoplossingen beheerst Grafinex het complete proces van beeldscherm tot output. Grafinex is gevestigd in Almelo. Meer informatie is te vinden op www.grafinex.nl.

Over Xtandit Production Solutions
Xtandit is als grootste concessionair van Xerox in Europa al bijna twee decennia lang partner voor de verkoop van hoogwaardige documentoplossingen. Xtandit is een toonaangevende verkooporganisatie op het gebied van printing equipment, services, ICT oplossingen en supplies in Nederland. Met het nieuwe partnership zal Xtandit ook in de productieomgeving voorop gaan in kennis, kwaliteit en professionaliteit. Met een team van zeven specialisten benaderen we de branche met de juiste focus en aandacht. Xtandit Production Solutions is gevestigd in een nieuw pand in Woerden. Meer informatie is te vinden op www.xtandit.nl

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Bijgaand een foto op hoge resolutie:
Xerox, Grafinex en Xtandit toasten op de ondertekening van de resellerovereenkomsten
met van links naar rechts: Jo van Onsem, Algemeen Directeur Xerox Nederland; Valentin Govaerts, Vice President Xerox Europe; Paolo Tofani, Directeur Xtandit; Maurits Aalders, Algemeen Directeur Grafinex en Marcel Martens, Sales Director Production Systems Xerox Nederland.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl