New York

Holbox in Echt heeft de iGen4 van Xerox gekozen. De specialist in het ontwerpen, vormgeven en produceren van displays, verpakkingen en drukwerk voor de retail- en kartonnagemarkt komt met de iGen4 tegemoet aan de steeds groter wordende vraag naar on-demand opdrachten en gepersonaliseerd printwerk tegen lage kosten en op een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Jan Hol, directeur – eigenaar van Holbox: “Wij hebben voor de iGen4 van Xerox gekozen vanwege de constante hoge printkwaliteit en de hoge snelheid die hand in hand gaan. Onze expertise ligt in de markt van retail business, waarvoor wij vele soorten displays verzorgen op vele materialen, van dungrams papier tot 400 grams sulfaatkarton. Naast displays, showzuilen, schapstroken en wobblers produceren wij ook verpakkingen, dozen en verzorgen wij bovendien leaflets, flyers en boeken voor onze opdrachtgevers. Met de iGen4 kunnen wij nu al deze opdrachten ook in kleine oplagen rendabel produceren. Een bijkomend voordeel van de iGen4 is dat de afdrukken krasvast zijn, waardoor de wieltjes van de transportbanden in het nabewerkingsproces geen beschadigingen op het printwerk achterlaten.”

“Wij zijn zeer enthousiast over de nieuwe iGen4 en met deze machine zien wij nieuwe kansen in de markt van de retail-business”, aldus Chantal Hol. “Wij constateren een steeds groter wordende behoefte aan on-demand printwerk, gepersonaliseerd en vaak ook in kleine oplagen vanuit onze opdrachtgevers. Voor deze opdrachten gebruiken wij de softwareoplossing XMpie van Xerox in combinatie met de iGen4. Daarmee kunnen wij de gegevens uit een CRM-bestand van een opdrachtgever koppelen aan de printopdracht en zijn wij in staat om specifieke direct mail en marketing campagnes van het eerste ontwerp tot en met het afwerken en transport compleet te verzorgen. De combinatie van de iGen4 digitale kleurenprinter en de XMpie cross media software van Xerox is de juiste oplossing voor ons bedrijfsmodel.”

-xxx-

Over Holbox
Holbox is een internationaal georinteerd familiebedrijf dat een vestiging heeft in Gliwice, Polen en Echt in Nederland. Holbox is gespecialiseerd in het ontwerpen, vormgeven en produceren van displays, verpakkingen en drukwerk. Door de interne expertise kan Holbox het complete traject verzorgen van de eerste schets tot het afvullen en transport van het eindproduct. Het totaalpakket dat Holbox aanbiedt, neemt veel werk en zorgen uit handen waardoor klanten zich kunnen concentreren op de eigen activiteiten.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

---------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Yvonne Fisscher of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl