Breukelen - Xerox introduceert het WorkCentre 4250. Deze zwart-wit A4 multifunctionele printer (MFP) is geschikt voor zowel het midden-, klein-, als grootbedrijf. Het WorkCentre 4250 heeft functies en prestaties die normaal worden verwacht van grotere A3-systemen, zoals de nieuwste scan-, netwerk- en beveiligingstechnologien.

Het WorkCentre 4250 realiseert afdrukken tot 43 ppm en tot 1200 dpi. Met een groot kleurenaanraakscherm met pictogrammen is deze nieuwe machine eenvoudig in gebruik. De installatie in Microsoft Windows-, Apple Macintosh- en Linux-netwerken is eenvoudig. Standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken en standaard kleurscannen om documenten in kleur, zonder extra kosten, snel te verspreiden. Met deze mogelijkheden wordt efficint en milieubewust gebruik van de machine mogelijk gemaakt. De machine biedt beveiligingsmogelijkheden zoals 'secure-print' en faxen met behulp van een wachtwoord en een versleutelde harde schijf om kostbaar verlies van informatie te voorkomen.

De machine is ENERGY STAR 2009 gekwalificeerd en maakt onderdeel uit van Xerox Green World Alliance. De Xerox Green World Alliance is een wereldwijd initiatief die klanten van Xerox stimuleert om de totale impact van het printergebruik op het milieu te beperken.

"De multifunctionele machine is ideaal voor een druk kantoor die professionele functionaliteit wil in een compleet A4-systeem", aldus Business Manager Gerard Kruijt. "Het WorkCentre 4250 kent vele functies die helpen kosten te beheersen zonder aan vermogen in te boeten."

Prijzen en beschikbaarheid
De adviesprijs van het WorkCentre 4250 is vanaf 2.550 euro en is per direct verkrijgbaar via de Xerox resellers.

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Bijgevoegd een afbeelding op hoge resolutie van het WorkCentre 4250.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl