Breukelen - Xerox heeft de WorkCentre 7700-serie voor de kantooromgeving op de markt gebracht. De multifunctionele A3-kleurenprinters uit de WorkCentre 7700-serie zijn ontworpen voor de meest documentintensieve kantooromgevingen binnen grote ondernemingen, waar hoge productiviteit en beveiliging van zeer groot belang zijn. "We hebben hard gewerkt om onze geavanceerde MFP- en printertechnologien in onze gehele productlijn te integreren", aldus Business Manager Gerard Kruijt. "Voordelen van de nieuwste kantoorapparatuur zijn geavanceerde beveiliging, superieure afdrukkwaliteit en verhoogde productiviteit."

De WorkCentre 7700-serie maakt afdrukken tot 75 pagina's per minuut (ppm) in zwart-wit en 50 ppm in kleur op 2400x2400 dpi resolutie en maakt gebruik van EA-HG toner voor hoge afdrukkwaliteit en betere milieu-eigenschappen. De dubbelzijdige automatische originelen doorvoer, met een zeer grote capaciteit van maar liefst 250 originelen, haalt een scansnelheid van 80 ppm en zorgt voor een razendsnelle opslag en distributie van gescande documenten.

Beveiliging
De WorkCentre 7700-serie heeft een reeks van beveiligingsfuncties; printtaken kunnen worden opgeslagen in een wachtrij en worden pas afgedrukt na invoer van een persoonlijke pincode. Image Overwrite beschermt gegevens door het elektronisch residu van versleuteld opgeslagen en daarna afgedrukte documenten van de harde schijf meermaals te overschrijven en de faxfunctie is van andere netwerkfuncties gesoleerd. De machine voldoet aan de nieuwste security protocollen zoals 802.1x en IPSec voor zowel IPv4- als IPv6-omgevingen. De WorkCentre 7700-serie heeft een uitgebreid scala aan scanmogelijkheden, zoals het scannen naar e-mail, desktop, bestand (Tiff, JPEG, PDF(/A), XPS), netwerkserver, mailbox en directory en kan met een wachtwoord beveiligde PDF bestanden produceren, desgewenst met embedded OCR informatie. De machine is ook verkrijgbaar met meerdere faxmogelijkheden zoals, walk-up fax, internet fax, netwerk fax server koppeling en LAN-fax.

De WorkCentre 7700-serie beschikt over rapportage, kostenbeheersing en device management tools en biedt n van de breedste afwerkingsmogelijkheden in zijn klasse. Gebruikers besparen tijd en geld door in-house documenten te produceren. De WorkCentre 7700-serie wordt optioneel ondersteund door de EFI Fiery Network Server. Dit biedt eenvoudig kleurmanagement, krachtige productiviteitsverhogende functies en workflow tools voor professionele gebruikers binnen de kantooromgeving en grafische gebruikers.

De WorkCentre 7700-serie bestaat uit drie modellen: WorkCentre 7755, WorkCentre 7765 en WorkCentre 7775. Alle drie de machines zijn ENERGY STAR 2009 gekwalificeerd en onderdeel van Xerox Green World Alliance. De Xerox Green World Alliance is een wereldwijd initiatief dat klanten van Xerox stimuleert om de totale impact van het printergebruik op het milieu te beperken.

Prijzen en beschikbaarheid
De adviesprijs van de WorkCentre 7700-serie begint bij 15.990 euro en is per direct verkrijgbaar via de Xerox resellers.

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl