Breukelen – Het Ministerie van Justitie heeft Xerox gekozen als partner voor het midden- en laagvolume printapparatuur in kleur en zwart/wit. Door middel van een tenderprocedure is Xerox door het ministerie als partner gekozen.

Xerox zal binnen deze opdracht verantwoordelijk zijn voor het ‘fleetmanagement’ van midden- en laagvolume printapparatuur. Deze opdracht heeft een looptijd van vier jaar met een jaar verlenging en kent een waarde van ca. 20 miljoen euro.

Xerox zal bij het Ministerie van Justitie de eigen, unieke XOS Software inzetten en op basis daarvan een helpdesk inrichten en bemannen. Bij het vervangen van apparatuur is de keuze gevallen op de MFP-lijn van Xerox (multifunctionele apparatuur). Het project wordt nu uitgerold en de apparatuur staat naar tevredenheid op de juiste plek.

Algemeen Directeur van Xerox Nederland Jo Van Onsem: “Zo kort na het verwerven van een hele grote opdracht van het Ministerie van Defensie ook een tender winnen bij het Ministerie van Justitie sterkt ons vertrouwen dat Xerox op de goede weg is. Als organisaties van deze aard hun vertrouwen uitspreken in onze organisatie betekent dat veel voor ons.”De verwachting is dat Xerox Nederland met het nieuwe project van het Ministerie van Justitie een verdere groei zal doormaken.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com