Breukelen -- Xerox heeft bekendgemaakt dat zij de prijzen van de iGen3 CMYK toner containers per 1 april jl. heeft verlaagd. Voor een complete set iGen3 CMYK toner containers is de prijsverlaging meer dan 10%. Daarnaast is een kwantumkorting ingevoerd, waardoor handige inkopers een totale besparing van bijna 23% op hun tonerkosten kunnen realiseren.

"De prijsverlaging is mede een direct gevolg van de succesvolle verkoop van de iGen3 digitale kleurenpersen", zegt Rob Stokmans, business manager Colour Production Systems bij Xerox (Nederland). "Daarnaast willen we de concurrentiepositie van onze iGen3 gebruikers nog verder verstevigen ten opzichte van offset. Een belangrijke doelstelling van Xerox is het feit dat we onze klanten willen helpen bij het verhogen van de productiviteit en het beheersen van hun kosten. Onze klanten kunnen door de prijsverlaging nu in principe ook bij wat hogere oplages mee met de prijsstellingen van offset, waardoor ze de productiviteit en winstgevendheid van hun iGen3 kunnen verhogen. Ook de positie ten opzichte van concurrerende digitale persen wordt hierdoor nog verder verbeterd. De prijsverlaging van de toner containers betekent een verdere toevoeging aan de reeds bewezen voordelen van de iGen3. Denk bijvoorbeeld aan de hogere productiviteit, een groter bereik aan gramsgewichten (tot 350 gram), meer keuze in te bedrukken materialen en het grotere maximale afdrukformaat van 36 x 57 cm."

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/–beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Onder de noemer ‘The New Business of Printing' heeft Xerox het in de markt grootste portfolio ‘state-of-the-art' digitale printsystemen, oplossingen en diensten ontwikkeld. Daartoe behoren tevens gestroomlijnde en efficinte workflow-oplossingen, alsmede een pakket oplossingen om klanten te helpen om hun business te ontwikkelen en groeimogelijkheden op de langere termijn te realiseren. In de veranderende markt voor druk- en printwerk zijn dat de drie elementen die Xerox-klanten helpen om beter te presteren en de productiviteit te verbeteren. En daardoor meer winstmogelijkheden te creren.

Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn leden van een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die tot de meest geavanceerde en ervaren digitale drukkers in hun land behoren. Door hun printopdrachten bij Premier Partners onder te brengen, zijn klanten verzekerd van de levering van hoge kwaliteit digitaal vervaardigd drukwerk, uitgevoerd door vooraanstaande ondernemingen, die zijn toegerust met de nieuwste en beste technologie.Voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk kijk op www.xerox.com/xpp.

XEROX, iGen3, DocuTech, Xerox NuveraTM, FreeFlow, DocuSP, Accxesen ProfitAcceleratorTMzijn handelsmerken van XEROX CORPORATION. DocuColorwordt in licentie gebruikt. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 455 of kijk op www.xerox.nl.


VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost,
tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl