Breukelen

A-D Beheer, de grafische holding waar ondermeer Ted Gigaprint en Deltahage/DigiPrint onder vallen, vervangt het totale digitale machinepark en kiest opnieuw voor de juiste technologie van Xerox met een vijfjarig contract. Dit contract bestaat uit de levering van de grootste kleurendrukpers van Xerox, de iGen4 (vier exemplaren) en voor zwart-wit de Nuvera productiesystemen (zeven Nuvera’s 288 en twee Nuvera’s 144).

“De uiteindelijke keuze is na uitvoerige benchmark op Xerox gevallen op basis van kwaliteit, productiviteit, innovatie en natuurlijk de juiste prijsstelling”, aldus Harry Buisman, algemeen directeur van Ted Gigaprint. “Voor onze printbedrijven met vestigingen in Almere, Nijkerk en Den Haag geeft deze Xerox configuratie de mogelijkheid om nog beter te kunnen inspelen op de ondersteunende rol voor onze opdrachtgevers. Niet alleen op het gebied van techniek en innovatie, maar ook sterk organisatorisch en klantgericht. Blijvend investeren, ook in de huidige economische situatie zien wij als een succesfactor voor de onderscheidende rol zoals wij als grafimediaspecialist actief zijn.”

“In deze moeilijke tijden voor de grafische industrie is het goed nieuws te noemen dat juist n van de meest toonaangevende grafische bedrijven in Nederland investeert in nieuwe technologie met de mogelijkheden en de kwaliteit die de iGen4 en de Nuvera bieden. Wij zijn dan ook bijzonder blij met het vertrouwen dat de directie van A-D Beheer ons wederom heeft geschonken”, aldus Marcel Martens, directeur Xerox Production Systems Group.

A-D Beheer zet de printers in voor hun klanten bij onder andere de overheid, educatieve instellingen, branche- en consumentenorganisaties, sportorganisaties en in de handel en industrie. Lesmaterialen, wetenschappelijke uitgaven, brochures-on-demand, boeken en overheidsdrukwerk zijn voorbeelden van toepassingen. Met MyPhotoFun als grote opdrachtgever zijn de fotoboeken en verdere fototoepassingen een begrip in de markt. Met de juiste workflow van de Xerox FreeFlow Print Server kunnen de operators snel schakelen tussen de iGen’s en de Nuvera’s met alle voordelen van dien, zoals gebruiksgemak, productiviteit, het overzetten van jobs van de ene machine naar de andere en kennis en beschikbaarheid van de operators.

Per 1 juni jongstleden heeft A-D Beheer, eveneens op basis van een vijfjarige overeenkomst, alle print- en logistieke activiteiten en de productieruimte van circa 5.000 m2 overgenomen van Sdu Uitgevers in Den Haag.

-xxx-

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie
Bijgevoegd fotomateriaal van de installatie en uiteindelijke opstelling van de Xerox machines bij Ted Gigaprint in Almere na het sluiten van het vijfjarige contract met A-D Beheer.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl

Voor meer informatie over A-D Beheer neem contact op met:

Ben Scharloo, +31 (0)70 7507500, b.scharloo@deltahage.nl of Harry Buisman, +31 (0)36 5495490, h.buisman@ted-gigaprint.nl