Breukelen - Xerox heeft alle multifunctionele apparatuur (MFP’s, die kunnen printen, kopiren, scannen en faxen) conform de afspraken genstalleerd bij het Ministerie van Defensie. Xerox is in oktober begonnen met het plaatsen van 16 nieuwe units in Hilversum en eindigde eind december 2007 in Den Haag waar 277 nieuwe units zijn geplaatst. Hiermee is het vervangen van de oude kopieerapparaten door nieuwe MFP’s afgerond. Xerox kan nu van start met de services en het onderhouden en optimaliseren van de documentenomgeving.

Algemeen directeur van Xerox Nederland Jo Van Onsem: “Het was een logistiek interessante klus om voor het einde van het jaar op de 351 locaties van Defensie alle apparatuur te kunnen installeren.” Ook het Ministerie van Defensie heeft aangegeven zeer tevreden te zijn over hoe de overstap is verlopen en ziet de toekomst met Xerox met vertrouwen tegemoet.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

- XXX -

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com