Breukelen - Xerox is dit jaar sponsor van de Dam tot Dam Loop. (Xerox is een innovatieve organisatie die continu op zoek is naar manieren om haar klanten te helpen effectiever en efficinter te werken. Door constant voorop te lopen in documenttechnologie, innovatieve producten en waardevolle dienstverlening helpt Xerox de resultaten van haar klanten te verbeteren) Sinds enige tijd heeft Xerox vernieuwende diensten ontwikkelend voor sportevenementen, waaronder voor de Dam tot Damloop.

Xerox heeft namelijk de zorg voor de Startnummers op zich genomen. Dit jaar zullen ze een pilot draaien: Xerox gaat op de startnummers namelijk alle benodigde gegevens van de renner op kleefstof printen – op speciale kleefstof, zodat spelden overbodig worden! Tijdens de Miniloop en de 16 kilometer loop zullen de ‘kleef-startnummers’ voor het eerst gedragen worden. Uniek! De andere deelnemers hebben ook door Xerox bedrukte startnummers, van speciaal papier verwaardigd (Never Tear). Als de pilot goed verloopt, zal volgend jaar dit concept verder uitgediept worden.

U kunt Xerox vinden in de hospitality tent in het promodorp te Zaandam.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

================================================================

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia Benelux (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimediabenelux.com