Breukelen – Xerox heeft onlangs een resellerovereenkomst gesloten met Nobel Document Solutions, leverancier van ICT Infrastructure Solutions, Business Solutions en Managed Services aan het MKB. Deze nieuwe partner van Xerox neemt de onderhoudsovereenkomsten van de vroegere partner Netcom Printing over. Nobel zal zich richten op de verkoop van het gehele Xerox Office portfolio, van zwart-wit en kleurenprinters tot multifunctionele systemen.

Met deze samenwerking kan Xerox ook nieuwe markten aanboren, zoals werkplekbeheer. Nobel kan hiermee het hele spectrum aan hun klanten aanbieden, van de levering van de apparaten tot het onderhouden van de werkplek, inclusief print- en documentmanagement. Nobel is voor Xerox een geschikte partner omdat zij organisaties ondersteunt bij alle, ook complexe, ICT-gerelateerde vraagstukken”, aldus Michael Ching, Partner Manager Office Solutions Group & Large Accounts bij Xerox. “Nobel heeft veel specifieke kennis van integratie van print- en documentmanagement in de infrastructuur van de klant.”

“Als reseller van Xerox zijn we nu in staat onze klanten een complete oplossing voor het documentvraagstuk te bieden”, aldus Michael Lammersen, Sales Manager bij Nobel Document Solutions. “Hierdoor zijn wij in staat een grote efficiencyverbetering bij onze klanten te realiseren. Zeker in deze tijd is het realiseren van kostenbesparing belangrijker dan ooit.”

- XXX -

Over Nobel
Nobel helpt organisaties bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door nadruk te leggen op een goede harmonie tussen de business en ICT. Nobel richt haar activiteiten op het verbeteren van bedrijfsprocessen, ondersteunende applicaties en infrastructuur door middel van het leveren van advies-, implementatie en beheerdiensten of uitbesteding van ICT-functies. Kijk voor meer informatie op: www.nobel.nl

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl

Nobel B.V.
Michael Lammersen, +31 (0)73 6489100