Breukelen - Xerox Nederland heeft Marcommit geselecteerd voor haar PR-activiteiten in Nederland.

De keuze komt in een periode dat Xerox zeer succesvol is. “Xerox groeit en biedt de breedste portfolio van de markt op het gebied van document- en processoutsourcing”, aldus Patty de Jong, PR & Communications Manager bij Xerox Nederland. De nieuwe koers die Anne Mulcahy, Chairman en CEO van Xerox heeft ingezet, heeft haar niet alleen een top tien plek in de zojuist door het tijdschrift Forbes bekendgemaakte top 100 van ‘s werelds machtigste vrouwen opgeleverd, het heeft Xerox ook opnieuw in de marktleiderspositie gebracht. “Bij de keuze voor een nieuw PR-bureau speelden kennis en ervaring daarom een belangrijke rol. Naast dit aspect was voor ons ook de ‘klik’ met de mensen bij Marcommit van groot belang.”

Xerox Europe, Europese tak van Xerox Corporation, brengt een uitgebreid assortiment Xerox-producten, -oplossingen en -diensten en de bijbehorende toebehoren en software op de markt. De producten en diensten richten zich op drie hoofdgebieden: kantoren van klein tot groot, productieomgevingen voor drukwerk en grafische vormgeving en diensten als consultancy, systeemdesign en -beheer en documentoutsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Marcommit (voor Xerox)
Marianne van Barneveld
+31 (0)35 5822730
xerox@marcommit.nl