Breukelen – Xerox heeft een aantal nieuwe afwerkingsmogelijkheden toegevoegd aan haar Xerox 700 digitale kleurenpers en aan de modellen Xerox 4112 en Xerox 4127. Deze toevoegingen creren extra winstkansen voor grafimediabedrijven, doordat ze met minimale handelingen rechtstreeks verkoopbare producten af kunnen leveren, zoals handleidingen, kalenders, brochures en boekjes.

De nieuwe in-line afwerkingsmogelijkheden zijn:
- Een gentegreerde in-line Xerox Squarefold Trimmer Module die de set met omslag vouwt met een vlakke rug, waar ook op geprint kan worden. Doordat de unit bovendien schoon snijdt aan de lange zijde worden in een handomdraai professioneel uitziende boeken geproduceerd, met het uiterlijk van een garenloos gebonden boek. Boeken die op deze manier geproduceerd zijn, laten zich eenvoudiger verwerken en makkelijker stapelen.
- De FreeFlow Print Server versie 7 voorziet in een betere afdrukkwaliteit in zowel zwart/wit als kleur. De intutieve interface zorgt voor een eenvoudige bediening en aanpasbare veiligheidsvoorzieningen.
- De GBC AdvancedPunch biedt verschillende mogelijkheden om gaten te boren, teneinde documenten te creren die klaar zijn om professioneel ingebonden te worden. Het printen, verzamelen en gaten boren wordt hiermee tot n procesgang teruggebracht. Dit leidt tot tijdsbesparing, kostenverlaging en een maximalisatie van productiviteit.

Nieuw voor de 700 digitale kleurenpers is de mogelijkheid om verschillende afwerkingsmogelijkheden te combineren in n gentegreerd systeem. Een hoge capaciteitsuitleg van 5000 vel kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een afwerkeenheid voor boekjes door middel van de Squarefold Trimmer. De flexibiliteit en functionaliteit van het systeem worden met deze integratie optimaal.

Beschikbaarheid
De Xerox Squarefold Trimmer Module en de FreeFlow Print Server versie 7 voor de Xerox 700 DCP zijn vanaf juni 2009 beschikbaar. Voor de 4112/4127 serie zijn beide mogelijkheden in het tweede kwartaal beschikbaar. De GBC AdvancedPunch zal later beschikbaar komen. Meer details hierover zijn op te vragen bij Xerox directe verkopers, de indirecte partners en de Concessionairs.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.
- XXX -


Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl