Breukelen – Xerox heeft zijn relatie met Adobe Systems uitgebreid door de Adobe PDF Print Engine te integreren in de Xerox FreeFlowPrint Server. Met de FreeFlow Print Server met Adobe PDF Print Engine wordt het mogelijk om native Adobe Portable Document Format-bestanden snel en betrouwbaar af te drukken, inclusief complexe ontwerpen en transparanten voor productieomgevingen.

Adobe PDF Print Engine biedt workflowconsistentie en flexibiliteit, doordat het pdf-bestanden verwerkt zonder ze eerst om te zetten in Adobe PostScript. Door native pdf-bestanden te genereren, wordt het hele drukproces voorspelbaar en betrouwbaar en blijft het aantal vertragingen en bewerkingen beperkt.Het gebruik van automatiseringstechnologien op basis van JDF zorgt voor een snellere verwerking.

De FreeFlow Print Server maakt deel uit van de Xerox FreeFlow Workflow Collection en biedt flexibiliteit, geavanceerde workflowactiviteiten, krachtige hulpmiddelen voor kleurbeheer en superieure verwerking van complexe en variabele afdruktaken voor gegevensproductie.

In combinatie met de FreeFlow Print Server behoudt de Adobe PDF Print Engine de integriteit van de afdruktaak in de hele workflow. Door dezelfde imaging-technologie voor native pdf-bestanden te gebruiken voor kopiren en previewing, zijn de display-to-print mogelijkheden nauwkeuriger dan die van welke andere techniek dan ook. De Adobe PDF Print Engine biedt superieure rasterbeelden. Daarnaast is het onafhankelijk van welke Xerox productieprinter dan ook (kleur, mono, cf.).

Adobe PDF Print Engine biedt native ondersteuning van ICC-kleurenworkflows en verbetert de nauwkeurigheid en consistentie van kleurenproductie. Het zorgt bovendien voor een drastische vereenvoudiging van het kleurenbeheer. Adobe PDF Print Engine is een schaalbare, multithreaded imaging-omgeving voor alle soorten inhoud: van de basisproductie van statische inhoud tot de publicatie van uiterst complexe en variabele gegevens.

Tijdens de drupa zal Xerox in zijn stand een technologiedemonstratie geven van de FreeFlow Print Server met Adobe PDF Print Engine.

Beschikbaarheid
Naar verwachting wordt de FreeFlow Print Server met Adobe PDF Print Engine in 2009 geleverd.

Over Xerox Europe
Xerox Europe, Europese tak van Xerox Corporation, brengt een uitgebreid assortiment Xerox-producten, -oplossingen en -diensten en de bijbehorende toebehoren en software op de markt.De producten en diensten richten zich op drie hoofdgebieden: kantoren van klein tot groot, productieomgevingen voor drukwerk en grafische vormgeving en diensten als consultancy, systeemdesign en -beheer en documentoutsourcing.

Xerox Europe heeft ook productie- en logistiekafdelingen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland en een faciliteit voor onderzoek en ontwikkeling (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.Ga voor meer informatie naar www.xerox.com.

Xerox Graphic Arts Premier Partners is een exclusieve wereldwijde gemeenschap van innovatieve digitale bedrijven op het gebied van drukwerk, grafische vormgeving en communicatie die de toekomst van de drukwerkbranche bepaalt.Samen geven zij vorm aan de New Business of Printing om hun klanten een voorsprong te geven op hun concurrenten.Ga voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk naar www.xerox.com/xpp.

Xerox, het Xerox-logo en het ronde verbindingssymbool zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, functies, specificaties, mogelijkheden, uiterlijk en verkrijgbaarheid van producten en diensten van Xerox kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Mediacontact
Robert Corbishley, Xerox Europe, +44 (0) 1895 843 239, robert.corbishley@xerox.com

Opmerking: De volledige reeks digitale productietechnologien en -services van Xerox zal worden gepresenteerd in Hal 8b / A78, tussen 29 mei en 11 juni tijdens de drupa 2008, Messe Dsseldorf, Duitsland.Meer informatie over Xerox en de show vindt u ophttp://www.xerox.comofhttp://www.xerox.com/drupa.Ga voor open commentaren en industrie-inzichten naarhttp://www.xerox.com/blogs of http://www.xerox.com/podcasts.
Xerox, het Xerox-logo en het ronde verbindingssymbool zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.