Breukelen -- Xerox heeft aan een tweetal van haar softwarepartners in Nederland, te weten X-Solutions en iXware, de status van 'Advanced Partner 2006' toegekend. Softwarepartners kunnen als Advanced Partner worden benoemd, wanneer deze deel uitmaken van het Xerox Alliantie Partner (XAP) programma en zich daarin bijzonder onderscheiden. X-Solutions en iXware hebben deze status bereikt doordat ze met hun oplossingen 'een sterke bijdrage leveren aan de door Xerox aan haar klanten aan te bieden totaaloplossingen op het gebied van document management'. Belangrijk criterium is daarbij dat de oplossingen moeten bijdragen aan een verhoging van de efficiency en productiviteit in de kantooromgevingen van Xerox' klanten.

X-Solutions was ook al Xerox Advanced Partner in 2005 en is onder meer leverancier van de scanningsoftware ScanFlowStore. Deze software is speciaal ontwikkeld om op eenvoudige wijze documenten van Xerox multifunctionele producten (MFP's) te scannen en optimaal te beheren.

iXware bereikte voor het eerst de status van Xerox Advanced Partner. Het bedrijf is Xerox' partner voor Unified Messaging oplossingen (fax, e-mail, sms, voicemail).

Xerox Alliantie Partner programma

Xerox stelt haar klanten graag in staat zelf samenwerkingspartners uit te kiezen, en richt zich met name op het oplossen van documentgerelateerde problemen in kantooromgevingen. Deze toewijding heeft geleid tot het Xerox Alliantie Partner (XAP) programma. XAP is een Europees programma dat de Xerox portfolio koppelt aan innovatieve software waarmee de beste (maat)oplossingen worden gecreerd die de functionaliteit van Xerox producten en diensten vergroten. De oplossingen die via het XAP programma worden aangeboden zijn hoofdzakelijk ontworpen om de productiviteit te verhogen door ervoor te zorgen, dat Xerox apparaten volledig kunnen worden gentegreerd in elke mogelijke klantenomgeving.

Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox..com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl