Breukelen – Voor kleine en middelgrote bedrijven met beperkte budgetten die streven naar hoogwaardige documenten met levendige en professionele kleuren, introduceert Xerox zijn meest voordelige laserprinter ooit.

De Phaser 6125 heeft een instapprijs van slechts € 289,- en levert hoogwaardige afdrukken met een snelheid van 12 pagina’s per minuut in kleur en 16 pagina’s per minuut in zwart-wit. De printer maakt gebruik van de zuinige EA-HG (Emulsion Aggregation High Gloss) Toner, die een aanzienlijke tonerbesparing mogelijk maakt ten opzichte van traditionele toner. Deze eigenschappen maken de Phaser 6125 ideaal voor bedrijven zoals verzekeringsmaatschappijen, marketingbureaus en aannemers, die bij hun communicatie met klanten steeds meer afhankelijk zijn van kleur.

“Kleur van Xerox laserkwaliteit is nu echt voor ieder bedrijf bereikbaar”, aldus Martijn Brand, Directeur Xerox Office Solutions Group “De Phaser 6125 is bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar een kleurenprinter die op efficinte en rendabele wijze uiteenlopende opdrachten kan verwerken, van verkoopvoorstellen tot promotiemateriaal.”

De Phaser 6125 is zeer gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met vooraf genstalleerde tonercartridges, zodat gebruikers meteen kunnen beginnen met afdrukken. De Xerox-printer heeft een krachtigere 333-MHz processor, meer netwerkmogelijkheden en meer beschikbaar geheugen – tot 1 GB – dan concurrerende kleurenprinters en drukt spreadsheets, PowerPoint-presentaties en complexe documenten met afbeeldingen en grafieken probleemloos af.

De printer gebruikt CentreWare IS-software van Xerox om gebruikers in te lichten over afdrukproblemen via pop-upberichten op hun computer. Daarnaast geven meters aan de voorkant van het apparaat aan of er bijvoorbeeld voldoende toner aanwezig is voor een omvangrijke afdruktaak. De printer bevat een papierlade voor 250 vellen en drukt af op uiteenlopende mediatypen en –formaten, zoals etiketten, briefkaarten, visitekaartjes en enveloppen.

Als onderdeel van het recycleprogramma Xerox Green World Alliance zijn de tonercartridges en benodigdheden voor het routineonderhoud herbruikbaar. De Phaser 6125 is compatibel met Microsoft Vista en direct verkrijgbaar bij Direct Marketing Resellers en E-Tailers, IT Resellers, Xerox Concessionaires en Corporate Resellers.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Trimedia Benelux (voor Xerox)
Petra de Jongh
+31 (0)23 750 32 10
pdejongh@trimedia.nl