Breukelen – Xerox heeft tijdens de kick-off bijeenkomst voor de Xerox concessionairs in Amsterdam de ‘Partner of the Year Award 2008’ toegekend aan de XE Groep, Premier Partner van Xerox in Brabant. Directeur/eigenaar Marc Zoetmulder van de XE Groep heeft van Jo Van Onsem, algemeen directeur van Xerox Nederland B.V., de award ontvangen.

“XE Groep, gestart in 1989 als Document House Eindhoven, is Premier Partner van het eerste uur en heeft uitstekend voldaan aan de strenge criteria die wij hanteren ten aanzien van klantgerichtheid, het Xerox certificerings- en kwaliteitsprogramma, de interne en externe processen, alsmede de financile resultaten”, licht Jo Van Onsem de keuze voor XE Groep als award winnaar toe.

Marc Zoetmulder: “Wij zijn niet alleen bijzonder verheugd met de ‘Partner of the Year Award 2008’, maar ook trots op de erkenning die wij van Xerox hebben gekregen. De award is een waardering voor alle medewerkers binnen de XE Groep, want als n team hebben wij 2008 succesvol kunnen afsluiten. Voor de komende jaren hebben we een nieuwe groeistrategie ontwikkeld. Het samenstellen van een team dat zich louter focust op het genereren van nieuwe klanten, is de eerste concrete stap om verdere groei van de XE Groep te realiseren.”

Partners
Xerox werkt binnen diverse programma's nauw samen met haar partners om de klanten een optimale service en ondersteuning te bieden.

Over XE Groep
XE Groep is de Premier Partner + van de Xerox Corporation in Brabant. Dit betekent dat XE Groep verantwoordelijk is voor de verkoop van de totale productlijn van Xerox in Oost- en Midden Brabant. Xerox is marktleider op het gebied van zowel zwart/wit als kleuren copiers/printers. Premier Partner + is de hoogste status die een partner van de Xerox Corporation kan verdienen. Het houdt in dat die partner voldoet aan de zware criteria die Xerox heeft gesteld op het gebied van kennis, aftersales, service, showroomuitrusting, financieel management en klantentevredenheid. Meer informatie is te vinden op www.xe.nl

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Bijschrift bij afbeelding: Jo Van Onsem (links), algemeen directeur Xerox (Nederland) B.V. reikt het beeld ‘Groei door samenwerking’ uit aan Marc Zoetmulder, directeur XE Groep.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com
 Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730,
xerox@marcommit.nl