Breukelen -- Xerox (Nederland) B.V. heeft haar directieteam uitgebreid via de aanstelling van Mireille Paasen (33) als Sales Director Finance / Industry. Daarnaast is Martijn Brand (40) benoemd als Director Office Systems, SMB & Channels. De benoemingen passen in het beleid van Xerox om zich te ontwikkelen van een leverancier van hardware, naar een op services gerichte onderneming, daarbij ondersteund door goed opgeleide medewerkers en kwalitatief hoogstaande producten en diensten.

Mireille Paasen zal - naast Eef de Ridder, Sales Director Public Sector and Graphic Arts - leiding geven aan de verkoopteams voor de Industrile en Financile sector. Zij zal zich in eerste instantie vooral gaan richten op het optimaliseren van de documentenstromen en -processen bij de bestaande klanten. "Onze op service gerichte benadering helpt klanten om hun productiviteit, winstgevendheid en omzetgroei te verhogen", aldus Mireille Paasen. Ten tweede zal zij een sterke focus hebben op het ontwikkelen van business met nieuwe klanten, onder meer door hen met de mogelijkheden van Print-on-Demand en documentoplossingen vertrouwd te maken. Mireille begon haar carrire in september 1997 bij Xerox in Nederland waar zij tot maart 2000 achtereenvolgens in de verkoop en marketing van productieprinters voor de grafische industrie werkzaam was. Aansluitend werkte zij tot december 2002 als Premier Partner Programme Manager binnen de Europese organisatie van Xerox. In die hoedanigheid was zij verantwoordelijk voor de implementatie en uitbouw van het Xerox Premier Partner netwerk binnen Europa. Het Xerox Graphic Arts Premier Partner Programma is een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die met Xerox apparatuur werken. Tot eind 2005 werkte zij vervolgens als Industry Business Team Manager bij de Xerox organisatie in Frankrijk. Mireille Paasen studeerde Internationaal Management, met als specialisatie Marketing & Organisatie, aan de Universiteit van Maastricht en behaalde in 1996 de graad Master in Business Administration.

Martijn Brand trad per 1 september 2005 in eerste instantie als CCSS Operations Director in dienst bij Xerox (Nederland), in welke functie hij verantwoordelijk was voor het belangrijke indirecte verkoopkanaal van de zogenaamde concessionairs, ofwel de Xerox Document Houses. Daarvoor bekleedde hij diverse managementfuncties bij ICT-bedrijven waaronder die van respectievelijk Manager Business Partner Sales en Sales Manager Distribution & SMB Sales bij Compaq. Daarna was Martijn Brand, alvorens bij Xerox in dienst te treden, gedurende een drietal jaren directeur van de Nederlandse vestiging van de multinationale ICT-distributeur Tech Data. In zijn nieuwe functie bij Xerox (Nederland) B.V. is Martijn sinds 1 januari jl.verantwoordelijk voor het geheel aan activiteiten van de Xerox Office Groep in ons land.

Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox..com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl