Breukelen – Xerox helpt het midden- en kleinbedrijf om meer te doen met hun krappe IT-budget door het introduceren van twee nieuwe, betaalbare multifunctionele printers (MFP’s) voorzien van geavanceerde eigenschappen.

De nieuwe Xerox zwart-wit A4 MFP’s WorkCentre 3210 en WorkCentre 3220 combineren printen, kopiren, scannen en faxen in n compacte machine, zonder dat het ten koste gaat van de prestaties van het apparaat. Deze MFP’s printen respectievelijk op snelheden tot wel 24 ppm en 28 ppm, bieden 1200 x1200 dpi afbeeldingskwaliteit, ingebouwde netwerkmogelijkheden en een papiercapaciteit van maximaal 500 pagina’s. Hiermee zijn printopdrachten op kantoor snel en eenvoudig af te handelen.

“De budgetten van het MKB zijn veelal beperkt, zeker wanneer het om investeringen in technologie gaat”, aldus Wim Harmsen Business Manager Xerox Office Groep Nederland. “Deze nieuwe multifunctionele printers bieden een perfecte mix van eigenschappen die hoge prestaties leveren met functionaliteiten die normaal gesproken alleen passen bij grote budgetten. Ideaal dus voor MKB-bedrijven met krappe budgetten.”

Het WorkCentre 3210 en het WorkCentre 3220 zijn uitermate geschikt voor individuele en kleine werkgroepen en bieden eigenschappen die bijdragen aan verdere productiviteit en kostenreductie:
  • Direct scannen of printen vanaf een usb-stick; ideaal voor de medewerker die vaak onderweg is
  • Printcartridges met hoge capaciteit om onderbrekingen tot een minimum te beperken en de kosten laag te houden
  • Scansoftware voor het aanpassen, wijzigen, organiseren en distribueren van gescande bestanden
  • Een power-save modus en eigenschappen zoals N-up printing (meerdere pagina’s verkleind op n vel) en ID Card Copy maken het makkelijker om te besparen op toner, papier en energieverbruik
  • Door de simpele rechttoe-rechtaan installatie kunnen gebruikers direct een verbinding maken via usb of via een standaardnetwerk
  • Een 360 MHz processor en 128MB geheugen vormen het sluitstuk van een snelle en betrouwbare stand-alone machine.
Het WorkCentre 3220 biedt bovendien Adobe PostScript3 en mogelijkheden zoals het doorsturen van faxen per e-mail en automatisch tweezijdig printen. Dit draagt bij aan de reductie van papier en is ook daarmee vriendelijk voor het milieu.

Het WorkCentre 3210 en het WorkCentre 3220 zijn beide Energy-star gekwalificeerd en maken deel uit van de Green World Alliance van Xerox. Dit is een wereldwijd initiatief om bedrijven aan te moedigen te recyclen of hun afval op een dusdanige manier te verwerken dat het minimale impact heeft op het milieu.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesprijzen voor de Xerox WorkCentre 3210 en WorkCentre 3220 beginnen vanaf respectievelijk € 349 en € 449. Beide printers zijn per direct verkrijgbaar bij Xerox resellers.

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

---------------------------------------

Bijgevoegd een foto op hoge resolutie van de Xerox WorkCentre 3210.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl