Breukelen -- Xerox heeft de prijs van haar WorkCentre C2424 kleuren multifunctioneel systeem aanzienlijk naar beneden bijgesteld. De basisconfiguratie van het WorkCentre C2424 is met dertig procent verlaagd naar een adviesprijs van 1.999 euro exclusief btrw. Xerox wil daarmee haar succesvolle, gepatenteerde 'solid ink' kleurentechnologie binnen bereik van een bredere doelgroep brengen. Het WorkCentre C2424 is 's werelds eerste multifunctionele product op basis van die technologie.

Het WorkCentre C2424, dat inmiddels wereldwijd in de vakpers bijna dertig keer werd onderscheiden, produceert zowel kleuren- als zwart-wit documenten - inclusief teksten, afbeeldingen, spreadsheets en presentaties - met een snelheid van 24 pagina's A4 per minuut.

"Met de nieuwe aantrekkelijke prijsstelling laat Xerox zien dat het ons ernst is om het gebruik van kleur in kantooromgevingen, zowel kleine als grote, te stimuleren", aldus Cees van Doorn, general manager en senior vice-president Xerox Europe, Office Group. "De kantoorproducten van Xerox bieden grote functionaliteit tegen een acceptabele prijs. We zijn blij dat we kunnen voortbouwen op een succesvol 2005 en in 2006 te kunnen starten met de uitbreiding van ons kleuren productportfolio naar nieuwe marktsegmenten."

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

Klantcontacten
Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 - 255255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten
Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 - 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 - 229 20 05,
email: hav@verkroostpr.nl