Breukelen -- Tijdens de Grafische Vakbeurs Gorinchem van 13 tot en met 15 februari 2007 kan de grafimediabranche in het hart van de Evenementenhal Gorinchem kennis nemen van het volledige pakket aan digitale drukwerkoplossingen dat Xerox heeft te bieden. Daartoe behoren 'state-of-the-art' digitale printsystemen, FreeFlow workflow oplossingen, alsmede een pakket oplossingen om klanten te helpen om hun business te ontwikkelen en groeimogelijkheden op de langere termijn te realiseren.

Xerox Nuvera 288: de productiviteitsbarrire doorbroken

De nieuwe, innovatieve Nuvera 288 zal in Gorinchem zijn eerste Europese introductie beleven. Dit baanbrekende, 'zelfdenkende' zwart/wit printsysteem zet met 288 afdrukken per minuut het snelheidsrecord van digitale plano printsystemen weer een stuk scherper. De Nuvera 288 biedt de kracht van twee printers, echter met een veel kleinere afmeting en de beheersbaarheid en eenvoud van een enkele machine. Net zoals parallelle architecturen voor data-opslag en voor processoren de ICT-wereld op z'n kop hebben gezet, zal dit nieuwe printerontwerp een ongevenaarde productiviteit en betrouwbaarheid bieden op het gebied van digitaal drukken. De parallelle printerarchitectuur TIPP (Tightly Integrated Parallel Printing) betekent, dat de hardware en de software het mogelijk maken dat twee afdrukeenheden zich gezamenlijk net zo gedragen als een enkelvoudig systeem. Het nieuwe systeem staat echter ook toe, dat beide individuele afdrukeenheden geheel onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren met als gevolg een - zeer hoge - beschikbaarheid (uptime). Deze flexibiliteit en maximale uptime bieden grafimediabedrijven en reprocentra/huisdrukkerijen de mogelijkheid om optimaal te profiteren van deze nieuwe 'dual-engine' technologie.

Succes DocuColor 250's in grafisch Nederland

De Xerox stand zal dit keer slechts beperkt gevuld zijn met haar grootste digitale kleurenpersen. Een centrale rol zal nu vooral worden ingenomen door een groot aantal 'haalbare, schaalbare en vooral ook betaalbare' digitale drukwerkoplossingen, zoals de zeer succesvolle 40 en 50 pagina's per minuut snelle DocuColor 240 en 250 digitale productieprinters. Inmiddels hebben al zeer vele Nederlandse grafimediabedrijven genvesteerd in deze kleurenprinters, met als belangrijkste reden dat deze productieve, betaalbare en compacte kleurenprinters een afdrukkwaliteit leveren die het dichtst in de buurt van offset ligt in vergelijking met andere printers in dezelfde prijsklasse. Tijdens de Grafische Vakbeurs Gorinchem zullen veel voorbeelden worden getoond van winstgevende digitale drukwerkapplicaties. Slimme FreeFlow workflow software zorgt ervoor, in combinatie met deze DocuColor 240 en 250 kleurenprinters, dat drukkerijen en printbedrijven hun kleinere oplagen of gepersonaliseerd drukwerk tot grote tevredenheid van hun klanten en tegen zeer concurrerende prijzen kunnen produceren.

FreeFlow workflow: het hart van elk grafimediabedrijf

Op de Xerox stand zal veel nadruk worden gelegd op de FreeFlow workflow oplossingen, die een centrale rol kunnen spelen in elk grafimediabedrijf dat op zoek is naar een efficintere manier van werken en naar nieuwe vormen van multi-mediale communicatie. FreeFlow workflow oplossingen zijn een 'must' voor grafimediabedrijven in hun streven naar kostenbesparingen en het vinden van nieuwe bronnen van inkomsten.

ProfitAccelerator in 'The New Business of Printing'

Tenslotte zal op de Xerox stand het totale pakket aan ondersteuning, dat Xerox in de afgelopen jaren voor haar grafische klanten heeft ontwikkeld en geperfectioneerd, uitgebreid worden toegelicht. Vanaf de eerste orinterende gesprekken tot en met de oplevering van een digitale pers of productiesysteem ontvangt de grafische klant maximale ondersteuning van Xerox om zijn digitale drukwerkactiviteiten tot een succes te maken. Dit totaalpakket wordt aangeboden onder de verzamelnaam 'ProfitAccelerator'. Het ondersteuningspakket omvat onderdelen zoals onafhankelijke bedrijfsadviseurs en een 'No Cure No Pay' lead generatie programma in samenwerking met een gerenommeerd reclame- en telemarketingbureau om nieuwe klanten voor digitale drukwerkactiviteiten binnen te halen. Daarnaast omvat ProfitAccelerator commercile trainingen en cursussen tot en met de begeleiding van een ervaren grafisch consultant, die de Xerox klanten na de oplevering van een systeem adviseert hoe ze nog beter gebruik kunnen maken van de unieke groeikansen in de markt van digitaal drukwerk. Xerox biedt echter nog veel meer diensten en hulpmiddelen die grafische ondernemingen helpen om succesvol te worden met hun digitale drukwerkactiviteiten. Alle reden dus voor een bezoek aan de Xerox stand.

Hartstocht: Ducati Xerox

De hartstocht voor snelle motoren uit zich bij Xerox niet alleen in snelle printers maar ook op het racecircuit. De Xerox stand heeft een aantal voorbeelden van de succesvolle officile Xerox fabriekssponsoring van het Ducati Xerox World Superbike raceteam. Het Ducati Xerox Team speelt een zeer vooraanstaande rol in het World Superbike Championship en is het afgelopen jaar voor de tweede achtereenvolgende keer wereldkampioen geworden.

Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide reeks aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/–beheer en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Onder de noemer ‘The New Business of Printing’ heeft Xerox het in de markt grootste portfolio ‘state-of-the-art’ digitale printsystemen, oplossingen en diensten ontwikkeld. Daartoe behoren tevens gestroomlijnde en efficinte workflow-oplossingen, alsmede een pakket oplossingen om klanten te helpen om hun business te ontwikkelen en groeimogelijkheden op de langere termijn te realiseren. In de veranderende markt voor druk- en printwerk zijn dat de drie elementen die Xerox-klanten helpen om beter te presteren en de productiviteit te verbeteren. En daardoor meer winstmogelijkheden te creren.

Xerox Graphic Arts Premier Partners zijn leden van een door Xerox genitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die tot de meest geavanceerde en ervaren digitale drukkers in hun land behoren. Door hun printopdrachten bij Premier Partners onder te brengen, zijn klanten verzekerd van de levering van hoge kwaliteit digitaal vervaardigd drukwerk, uitgevoerd door vooraanstaande ondernemingen, die zijn toegerust met de nieuwste en beste technologie.Voor meer informatie over het Xerox Premier Partner netwerk kijk op www.xerox.com/xpp.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

Klantcontacten

Voor meer informatie over Xerox en de producten: bel 0346 – 255 255 of kijk op www.xerox.nl.

Mediacontacten

Xerox (Nederland) B.V., Patty de Jong, Communications Manager, tel.: 0346 – 255 770,
email: patty.dejong@xerox.com

VerkroostPR (voor Xerox), Herman Verkroost, tel.: 030 – 229 20 05, email: hav@verkroostpr.nl