Breukelen

Pondres uit Tilburg heeft als eerste DM bedrijf in Nederland twee nieuwe Xerox iGen4 digitale printers gekocht. Het totale aantal Xerox iGen kleurproductieprinters komt daarmee op drie. En iGen3 is vervangen en n iGen3 ondergaat een upgrade naar het niveau van de iGen4.

‘De vraag naar full-color mailings en POD-toepassingen is bij Pondres de afgelopen vier jaren explosief gestegen,’ zegt algemeen directeur Gert-Jan ten Klei. ‘Ook zien we het positieve effect van web-2-print oplossingen, waardoor wij onze capaciteit wilden uitbreiden. Met deze uitbreiding neemt tegelijkertijd onze flexibiliteit en ons kwaliteitsniveau nog verder toe en ook dat is een belangrijke afweging voor deze investering geweest. Het color management systeem van de iGen4 is sterk verbeterd. Daardoor zijn kleuren constanter. Ook kunnen wij met de nieuwe iGen4 beter volvlakken printen en is het mogelijk om kritische beelden realistischer weer te geven. Met die verbeteringen kunnen wij nog beter voldoen aan het hoge kwaliteitsniveau dat onze klanten van ons verwachten.’

Financieel directeur Jeroen Beckers vult aan: ‘Wij hebben er voor gekozen om deze investering juist in deze economisch onzekere tijden te doen, omdat wij er in geloven dat full color print juist op dit moment een interessant alternatief voor conventioneel drukwerk kan zijn en bedrijven daar hun voordeel mee kunnen doen. Dat Pondres het eerste DM bedrijf in Nederland is dat voor de Xerox iGen4 gekozen heeft, ligt in de lijn met onze keuze enkele jaren geleden. Ook toen waren we de eerste in onze branche die voor deze moderne printtechnologie van Xerox hebben gekozen. Pondres wil in de markt graag voorop blijven lopen. Dat verklaart waarom wij voor de iGen4 van Xerox gekozen hebben.’

-xxx-

Over Pondres
Pondres stelt zich op als professionele en kwaliteitsgerichte full service partner op het gebied van productie en verwerking van interactieve direct mail en fulfilment projecten. Het bedrijf behoort tot de top in Nederland en biedt mogelijkheden om alle werkzaamheden zoals print, mail, fulfilment, datamanagement, e-diensten, web-2-print en responsmanagement op n adres onder te brengen. Vanuit n locatie in Tilburg bedient Pondres nationale en internationale klanten. Pondres voldoet aan het kwaliteitsmanagement systeem ISO 9001 en aan het milieuzorgsysteem ISO 14001. Pondres heeft 180 medewerkers en schakelt daarnaast ruim 100 freelancers in. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door klantgerichtheid, innovatie, kwaliteit, betrokkenheid en openheid. Het leveren van toegevoegde waarde staat bij Pondres hoog in het vaandel.
www.pondres.nl

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

---------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Beeldbijschrift: Jo Van Onsem, algemeen directeur van Xerox Nederland (links), opent onder toeziend oog van Gert-Jan ten Klei het vernieuwde Xerox iGen4 printerpark bij Pondres
Beeld [vrij van rechten]

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Yvonne Fisscher of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl